Yves saint laurent




om jag är avis!!! Syrran har köpt sig kanske världens snyggast ring från YSL! Tänkte köpa en också men när jag var i butiken vågade jag inte pröva en stl eftersom den nästan var för liten(tänk om den hade fastnat?), men så köper min syster den och jag vågar pröva, tror ni inte att den passar perfekt då.. aja får ta och låna den! Köptes i New York för 1700kr.


Svar: Vad var det i Mulberry påsen?


Fick en fråga innan om vad jag hade i min Mulberry påse, och här är svaret. Det var en plånbok :) Plånboken kostade $295 + tax men i svenska kronor slutade den på lite mer än 2000kr.


17 idag!!


source: www.weheartit.com
Idag blir man 17, ett steg närmare 18 haha ;) Najs! Firar min dag med tårta, fina vänner och god mat!


NYC SHOPPING


Reebook runtone och träningsbyxor

BH:ar och trosor, dock kom inte alla med för att de ligger i tvätten och en BH hade jag på mig men den är som den lila fast cerise :) Allt Victoria's secret!
 
Victoria's secret splash, världens bästa och luktar gudomligt! Speciellt den lila som luktar cupcakes! Och den lilla är perfekt att ha med sig i väskan!

Juicy Couture Halsband, berlock och armband!

Henri Bendal armband, jag och systern min köpte lika för att ha som syskon armband <3

Bara lite roligt att visa dessa tuggumin som verkligen smakar som det står på förpackningarna och den söta asken med mint pastiller.

Köpte en ny smink väska från Tory Burch, MAC foundation, Highlighter från Victoria's secret, Nars Blush, Sephora compact powder och Lorac eyebrow palette :)

Nya toppar + ett som inte kom med. Från vänster: Bananan Republic, Ralph Lauren, Urbanoutfitters x2

OPI nagellack, köpte 2 eftersom dom bara kostar ca 50 kr!

Tommy Hilfiger jacka

Mjukisbyxor + matchande tröja - Victoria's secret, Grå tröja- American Eagle

Plånbok, hörlurar och pennor från Marc by Marc Jacobs!

Plus lite mer som jag ska få i present, fyller ju 17 år imorgon! Wiihoo :D Men visar detta plus de andra sakerna jag kommer få i present någon annan dag :)

Nu tror jag att jag fick med allt, annars tar jag kort på det och lägger upp på bloggen senare! 


Kom precis på lite grejer som jag missat men får ta en bild på det imorrn eftersom kameran dog, typiskt..


Magic




Lite bilder tagna med hipstamatic på min iphone :)


American favorites!


Poptarts och snapple diet ice tea med peach, mums!


New york pics part 2


jag och mina miner..



Magnolia bakery..mums!

Ska försöka lägga upp så många bilder som möjligt men det kommer bli lite svårt eftersom att jag har hundratals av dom + att dom flesta ser ut som nr1 när jag gör galna grimarser haha typiskt mig! Men ett lite tips till er som ska till New York är att ta en cupcake på Magnolia bakery och ta en båt tur på 2 timmar runt halva Manhattan, det finns en på 3 också men den övre sidan är inte lika rolig som denna med frihetsguddinan och empire+ chrysler building och mycket mer!


3 fina ting..


Valt ut tre favoriter, den kornblåa kavajen, slitna vita shorts och YSL ringen som min syrra köpte i New York, fast i turkost. (som jag kommer sno åt mig många gånger) Så jäkla ball den ringen är! Skulle tänka mig att använda alla tre i sommar skit snyggt och fräscht!


Shopping sneak peak...


En liten sneak peak på lite grejer jag köpte i New York, mycket som jag shoppade finns inte med på bilden men ska försäka ta när bilder av allt!

Nu väntar sängen, godnatt! :)


New York






Photos: Johanna Andersson
Valde ut 3 bilder från alla bilder ur arkivet från NYC, jag är helt förälskad i den staden( som jag har skrivit i typ alla inlägg) men har inte ord haha^^ Vill tillbaka dit nu! Ska visa vad jag köpte och massor med andra bilder från resan, men de kommer snart!


Fika på fresco




Har haft en super start på skolveckan, strålande väder och fikade med mina älskningar MYSIGT! Lovar att jag ska lägga upp massor med bilder från New York ska bara lägga över dom och redigera lite, stay tuned..


Hemma...

Landade för några timmar sen och har redan tillbaka längtan..Aja fint väder här i Sverige och har bara några veckor kvar till Mallorca och Portugal resan! :D


Greenwich Conneticut

just nu befinner jag mig i Greenwich Conneticut som ligger utafor New York, en mycket mysig stad! Vi ar har for att halsa pa kompisar till oss som bor har! Har massor att skriva om nar jag kommer hem (monday) Kommer sakna det sa grymt mycket har!
KRAM!

Livet är allt underbart!


Älskar älskar älskar denna staden den är fylld med allt!! När jag blir äldre ska jag flytta hit och plugga!

I LOVE NEW YORK!!


Apple store

Helt galet, alskar New York, saknar lite bokstaver sa det kommer bli sa har hoppas ni forstar :) Ar i Apple store pa 5th ave och precis kopt ipad 2!!!! sen blir det av till Woodbury for en hel dag! KRAM

Red roaster


Idag har vi bokat bord på Red roaster, har hört att den ska vara riktigt bra! Det är faktiskt en känd svensk kock som har öppnat den här i New york, Harlem. Ska bli riktigt gott!! ÅÅh vad jag älskar New York, vill inte hem..


MOT NEW YORK!


Förhoppningsvis sitter jag på planet just nu, påväg till NEW YORK CITY! Ska bli så grymt skönt att komma iväg och bara vara och speciellt i staden som jag älskar! Landar mitt i natten svensk tid och typ runt kvällen i NYC. Det kommer kanske bli 1 och annat inlägg men kommer blogga som vanligt så fort jag kommer hem! :)


Space shoes


www.weheartit.com
Grymt snygga skor!


Packar..

Kom precis hem från ett jobbigt pass på sats, känner inte mina ben och min nacke är helt knasig haha, någon kommer ha träningsvärk imorrn. Men nu måste jag packa för nu är det bara timmar tills jag sitter på planet mot underbara New York, kommer bli en grym vecka kan jag lova! Kanske blir lite blogg inlägg, men kan inget lova. Vill ju uppleva staden och inte sitta framför datan så mycket!

source: weheartit.com


Todays pics.






Snygga bilder från arkivet, rå diggar de nya Coca cola flaskorna som den kända designern Karl lagerfeld har designat! Skulle vara roligt att testa, inte för att smaken är olik men att flaskan är så häftig!!


I need more..


Behöver uppdatera min garderob med mer färger som ovan (förutom cardiganen, men behöver en snygg svart kofta med). Är på jakt efter de perfekta orange, gula och knall rosa linnen, snygga smycken, bandeaus i många olika färger och även slitna höga shorts ( har mina Levis men vill ha ett par som är lite mer slitna).


Svar: Mina New York tips!


Fick en liten fråga innan om jag kunde ge lite New York tips, har varit där en gång innan (2009) och ska dit om några dagar igen, men ska försöka ge lite bra tips som jag tycker är värda att se och göra :)
Här är några tips:





Tips efter egna erfarenheter och vänner.
Jag kan verkligen rekommendera en tur till Woodbury Common outlets! ( någon timma från Manhattan, går bussar), där kan man fynda massvis med märkeskläder det kan man även göra på Century 21 som ligger vid ground zero! Sen är butiker som Victorias secret, Forever 21 + massor med andra bra butiker som jag tycker är värda att besöka. Förra gången köpte vi The New York pass väldigt pris värt och det var jättekul att gå på rund tur i NBC studios, vi besökte även Madame tussauds och Empire state building, museum mm. Jag har inte testat alla restauranger men har hört talas om att de ska vara bra :)

En hemsida jag tycker är jättebra och fylld med massa tips är: http://www.ilovenewyork.se/

Har ni några andra frågor kan jag försöka svara, men tänkte att jag kunde skriva yttligare tips när jag kommer hem, för då har jag nog lite mer!

No picture

Kom precis hem från stan, har fikat med my lovely friends amanda och natalia. Super mysigt! Ska börja packa nu och skriva ut massa papper med adresser och restaurang tips jag har fått, nu är det bara 4 dagar tills jag sitter på planet. Är helt lyrisk!

Om ni har några New York tips är det bara att kommentera! :)


Nya ELLE och whoopies


Fick nya ELLE i brevlådan idag. Tidningen var inte bara full med massor av inspiration men även recept på whoopies, ska tydligen vara den nya trenden, så inga macaroons eller cupcakes nu, ska det vara whoopies. Riktigt goda, hade inte grädde hemma till fyllningen jag ville göra så det blev bara chokladglass men mums så goda, smakade lite som GB glassen sandwich!


För bara 50 lappen!


Den stora trenden i år. FÄRG!! Alla möjliga färger och det behöver inte kosta mer än en 50-lapp, här kommer lite tips på plagg,skor,smycken och smink som kan sätta färg på en outfit. Allt detta hittar du på H&M. Tycker att strandväskan är riktigt häftig, lite annorlunda och flipfloppsen är också häftiga, finns i flera färger! :)


Fick en liten fråga innan och väskan i inlägget "Favorit" kommer ifrån topshop :)


Concious collection


Har totalt glömt bort att visa mina nya shorts från H&Ms Concious collection, hade ju tänkt att stå och köa för dessa och de puder rosa med volanger, men prövade dom och dom satt inte som jag ville, så det fick bara bli dessa :) Vet inte om plaggen som dom har smyg släppt kommer att komma in igen i butik nu på torsdag när allt egentligen skulle släppas, men det återstår att se. Annars vet jag att Topshop ska ha virkade shorts :)


SHORTS


Missoni, A.L.C, Topshop, H&M, theoutnet.com, Topshop.


GLAAAD!


En bild från i vintras
Jag har gått runt i veckor, riktigt jäkla glad. Idag är det bara 7 dagar kvar! Varje kväll i en vecka har jag sett SATC avsnitt, call me crazy men ni som inte känner mig vet inte att jag är en riktig Sex and the city galning och att New York är min drömstad, en dag ska jag flytta dit, det ska jag!

big dreams all looking pretty. No place in the world that can compare...


I sommar..


Denna outfit kommer jag bära i sommar, det snygga linnet to die for från H&M, sen snygga smycken, raybans, väska från Iphone och kreditkort, sen ser ni även en liten sneek peak på mina pimpade shorts, har även gjort baksidan men behöver köpa fler nitar..


Fick en fråga innan om vart jag har köpt mina nitar och dom är från Blue Fox ligger på en tvärgata på drottninggatan, vet ej vad den heter.


Nitar


100st för 100kr! Super ska sitta och pimpa mina shorts nu, resultatet kommer upp i bloggen!


LYCKA!




Gjorde ett inlägg för ett tag sedan om denna bikinin föll pladaskt för den när jag såg den för första gången och det har blivit många H&M besök för denna men utan resultat men idag så hade dom fått in den!! Det blev en liten för tidig födelsedags present :) Köpte även lite nitar för att pimpa mina shorts visar en bild på dom senare.


Snyggt


Nytt i garderoben!


Eftersom det var 50% på hela bikbok passade jag på att köpa dena fina tröja, påminner väldigt mycket om den jag har från H&M fast i ett tunnare tyg. Köpte även ett par fjäder örhängen, men har inte lyckats få en bra bild så jag får visa dom någon annan dag:)


Favoriter från ASOS



Fick en fråga innan om var boots ligger (hade råkat skriva boost) Det ligger en på Hornsgatan i Stockholm, det kanske finns fler men vet bara denna:)


Dagens outfit


Tröja- H&M, Linne- Gina tricot, Jeans- Dr.denim, Halsband H&M + Min klocka från Michael Kors


Sneak peek på morgondagens outfit


Min nya röd/oranga tröja, rosa naglar, vitt linne under tröjan, svarta jeans och ett favvo halsband från H&M.
Ska försöka att få en bra outfit bild imorrn :)


2011-04-05


Gult är inte fult
Dessa väskor är riktigt snygga! Är sugen på en gul väska, helst en clutch riktigt snyggt att matcha outfits med speciellt i sommar!


Mashed tomato


99kr H&M
Har köpt en jättesnygg stickad tröja som är lite orange/röd, super fin! Jätte snyggt att ha en skjorta instoppad under. Påminner om min silvriga fast är kortare i modellen och att den är inte delad i kanterna. Köpte även  balsam spray med kokos lukt nere på boots för 24 kr, det är sjukt billigt och de har mycket bra saker :)


INSPIRATION








CRAVINGS Spets,fjädrar, ringar,slitna shorts och kavaj! Alla bilder är från weheartit.com

Följ min blogg med bloglovin!


Favorit


Slitna jeans shorts, massor med armband och den perfekta ryggsäcken, spikat i sommar! :) Älskar chrochet västen, vet inte märket på den men den är från neonheart. Super fin!


Trying something new


Ska testa en ny mascara från Boost, Engelskt märke från deras apotek. För någon vecka sedan öppnade detta apotek precis under oss lite roligt med variation och med lite annorlunda märken. Ska plugga och läsa lite reseguider, tror jag redan har res feber haha :)


W A L L E T S


Är på jakt efter den perfekta plånboken. Vill helst ha en svart med jag gillar dessa puder rosa ovan, men den svarta med franstoffsen från See by Chloe är inte dum heller! Måste kolla vidare, ska kolla i Nyc om jag hittar en där och idag är det bara 14 dagar kvar, ååååh längtar som in i bomben nu!!


Knitted metallic


Eftersom den gammla tröjan blev konstig var vi tvungna att lämna tillbaka den och fick en ny, super bra! Denna är i mycket bättre kvalite och mycket finare silver, den andra var mer grå och såg smutsig ut...Denna är från H&M och kostar 499kr.


1 April

Har haft en super dag idag! Dagen började med en bok release+frukost, där vi fick en mini mini goodiebag, med te, godis och boken som lanserades :) Sen har jag jobbat lite och därefter träffade jag mis amigos och åt gott på Texas Long Horn, mums! Imorrn ska jag hem till min kära vän och baka cupcakes för ett jobb, ska bli grymt roligt! Här kommer en bild på en jag bakade med min syster när vi skulle göra lite research på recpet, Oreo cupcakes.

Riktigt god!


RSS 2.0