I'm in love!


Detta måste jag bara inhandla! Älskar bikinin och linnet aaah, dregel typ..
LOVE


Nytt!


Ear cuff- Glitter, Läppstift- Lumene
Idag har jag varit på söder, letat praktik och fikat lite med syster. Detta fick jag med mig hem.


Knitted


Bara bilder






Perfektion


Döör så snyggt, allt från Acne. Shortsen, brillorna och klänningen, så grymt fina!


Dagens.


Foto: Natalia Grenda.
Dagens outfit. Linne- H&M, Byxor- Cubus, Halsband- gjort själv, Jacka- Jofama by kenza.


Lite lördags inspiration






www.weheartit.com


Whitney Port for Bik bok


Yes! En av världens bäst klädda (enligt mig) ska gäst designa för Bik Bok! Ska bli riktigt kul att få se hur kollektionen kommer att se ut. Denna kollektion kommer släppas i år i oktober månad.
Kram


Handmade


Egengjort korsörhänge, hade ett guldigt kors hemma och sen så satt jag bara fast den i en örhängeskrok. Klart! :)


Budget vs Lyx




Kan ni se vilken som är dyrast av dessa två bilder?
Budget ringarna hittar ni på Cocoo, Nelly.com och JFR.se och på Lyx är allt från Pamela Love.

Svar: Den nedersta bilden är Pamela Love.


Stickat


Exakt sånna här shorts vill jag ha i sommar tillsammans med massor med armband som tjejen på bilden har!
SNYGGT!


Vårens alla färger!




2011 trend. Själv passar jag inte så bra i de starka färgerna grönt, rött, knallrosa mm. Men däremot tycker jag att man kan använda nagellack, smink och accessoarer i dessa härliga regnbågsfärger. Ska nog faktiskt ta och måla mina naglar i den oranga färgen nu, har inte testat den innan. + Bilderna är från senaste nr av ELLE + trendbibel bilagan man fick med:)


ACNE s/s 11


Acne levererar, snyggt! Gillar den röda jackan och den långärmade i den gråatonen!!
+++


Pamela love


Hetaste smyckes märket i år? Alla bloggar om de, kändisar som miley cyrus använder sig av dessa smycken och den stora modebloggaren fashiontoast. Om inte dessa smycken kostade massor med 1000lappar hade gärna dessa smycken blivit mina!


fan-fucking-tastic


Tank top- Idontlikemondays.us, Ghost jacket- Idontlikemondays.us, Necklace- Max & Chloe, Wedges- Jeffrey Campbell, Jeans- bunnyhug.co.uk, 4 finger ring- Topshop, Nail polish- Chanel.


3 garderober jag vill ha






Yes, dessa tre vet hur man klär sig. Skulle mer än gärna ha deras garderober! Miley Cyrus, Whitney Port och Rumi Neely! Helt klart mina favoriter, sen finns det jätte många andra som inspirerar mig.


Min outfit


Dagens outfit idag!
Körde på en mysoutfit.
T-shirt/MONKI, Kofta/Bikbok sen hade jag leggings till detta.


Sommar sommar sommar


Shorts- One teaspoon, Leather sandals- Forever21, Bag- Edit New York, Two finger ring- Elisabeth & James, Boho Cuff bracelet- Forever21, nailpolish- O.P.I, Knitted "sweater" unknown.


Inspiration






Alla bilder: www.weheartit.com
Massor med inspiration! Något som jag verkligen vill ha är ett drömfångar halsband, riktigt snyggt och om inte tala om ringen på bild nr1!


My outfit for today


Små suddig bild och min nya spegel (kärlek)
Skjorta/Gina tricot, Jeans/Dr denim, Halsband/H&M, Ringar/Cocoo,H&M och Portugal

Ska plugga lite nu har massor denna vecka med, men sen är det loov!


Be colourful 2011


Massor med färg i år kommer bli riktigt populärt, är riktigt sugen själv på en färgsprakande väska. Blev inspirerad av senaste nr av ELLE där mycket är färg men sen även puder rosa och beiga toner.


Fashion against aids!


Allt från H&Ms nya kollektion "fashion against aids" denna kommer ut den 26 april och jag blev lite besviken för att hade önskat att det fans lite coolare kläder men clutchen och den transparenta påsen ska bli min! Super bra priser och 25% går till HIV/AIDS projekt över hela världen :)


Om exakt två månader..


Redigerad i tiltshiftmaker.com
Yes om exakt 2 månader sitter jag på ett flyg till mina drömmars stad, kan inte vänta! Då kommer jag kunna gå i Central Park precis som bilden ovan.( man kan se mig och min pappa haha på bron ).
Längtar...


Favoriter!


Fyra vill ha plagg + skor. Är sugen på denna über snygga maxi klänningen (bara älskar färgen). Sen har jag länge suktat efter ett par svarta "mocka" Wedges. Den bruna kuvertväskan kommer passa perfekt i sommar och sen den gammel rosa byxdressen var också riktigt fin!


Tuffa boots!


Tänkte tipsa om häftiga boots, dessa är från forever21 och kostar 32€ om jag inte minns helt fel. Inte illa och nu när forever21 har öppnat en europe site så blir frakten mycket billigare, bra va?

Ska sova nu har två prov imorgon och är riktigt stressad.. Godnatt! :)


Lösnaglar i öronen!


Bloggade om halsbandet för några dagar sedan, och idag fick jag dessa från mamma i en liten alla hjärtans dag present. Riktigt balla faktiskt är inte mycket för dinglande örhängen men dessa var snygga!!
Från Weekday.


Sommarens trend?


Hiss hiss hiss! Riktigt snyggt, jag måste bara ha dom vita från H&M! De två andra är från topshop.


Mysig lördag och plugg Söndag!


Togs med min iphone , så dålig kvalite
Har ni testat nya marabou mango, om inte gör det! Riktigt god! (& även kex choklad blåbär!)
hade en riktigt mys lördag med syrran kollade på melodifestivalen och sen hade vi satc marathon!
Idag har jag pluggat massor med matte haha och sen har jag köpt en ny stor silver spegel som är lutad mot golvet, skit snygg (kan ta kort på den någon dag).
Ska plugga vidare och sen sova!


Romantic Rose


Romantic rose.. Allt från forever 21, lite i alla hjärtans dag anda. I vår/sommar kommer vi se mycket begie/puder rosa färger, älskar det! Visste faktiskt inte att de hade smink, fick veta det för någon vecka sedan och det ser bra ut! Fina färger i läppglans, nagellack och m.m. Gillar det guldiga armbandet, har ju ett liknande från MONKI, önskar att jag hade köpt två, riktigt snyggt att ha på båda handlederna :)


Tips- Min inspiration!


Tänkte tipsa om två hemsidor. www.weheartit.com och www.polyvore.com. Massor med inspiration kan sitta i flera timmar och kolla på bilder på weheartit och sen gör jag 99% av mina kollage på polyvore och man hittar inspiration till 100!! Två underbara sidor jag verkligen tipsar om!

Ha en underbar helg, kram!


Mina fjädrar

Fick en fråga innan om vart mina fjädrar är i från och jag har beställt dom hos panduro, kostade ca 100kr! Jag gick faktiskt till butiken och beställde där, för det gick snabbare och kostade mindre.


Modekungen +++


Snygga tröjor+ skjorta från modekungen! Skulle mer än gärna ha den tjocka tröja med öppen axel, riktigt ball!

Ååå hatar att vara sjuk har varit hemma i mer än en vecka... Var iallfall hos doktorn idag och dom tror att jag har mag katarr? (vet inte om det stavas så) Aja hoppas det blir bättre snart, då ska uppdateringen bli bättre!!


I sommar vill jag ha...


Höga jeans shorts, coola smycken, poncho/cape och snygga sandaler från Jeffrey Campbell och en snygg väska!

Ska senare till sjukhuset, så det kommer inte bli så mycket uppdatering..


Hudson morgans original, New York


Helt galet, är super glad! New York hotellet är bokat och kan redan känna pirret (haha kalla mig wierd men det e ju bara 67 dagar kvar!) Vi bokade nära columbus circle nära till 5th ave och man kan gå till time square men det kanske tar ett litet tag, men hey, vi är ju i New York. Sen är det även nära till Central Park, man ser det gröna på bilden så ser man hur nära det verkligen är! Jag är super glad och räknar ner dagarna!


Dom har kommit!


Mina nya fjädrar som gick för en 100-lapp, nöjd! Har länge tänkt att köpa fjäderörhängen men 150kr för ett är lite väl mycket! Så nu fick jag ca 100 fjädrar, har redan gjort 3 par örhängen :)
Håller på att kolla på hotell i New York, någon som vet något bra?
KRAM!


Min favorit!


Bild på min favvo tröja från topshop! Sitter i soffan och fortfarande sjuk, varit hos doktorn och får svar på tisdag om jag är allergisk mot något eller vad det kan vara som orsakar min magont :( Aja i veckan när jag var hemma har jag bakat nyttigare scones, bars (recpet från joyforhome.blogg.se) riktigt goda! Sen idag bakade jag yogabröd, mumma! Känner mig riktigt dålig med uppdateringen, denna vecka men som ni vet så har jag varit sjuk och är fortfarande det!


H&M conscious collection s/s 11


Över lycklig! Om jag ska stå och köa för dessa godingar, stickade shortsen och de beiga shortsen, klänningen och västen åååh fint! Den 14 april släpps det och för bra priser ligger runt 100-500kr per plagg, SUPER!


Monki- Ellen


Mysig kofta från monki, 250kr och det är lite kul att den har det fina namnet Ellen hihi. Tycker det är riktig snyggt att ha denna med uppkavlade ärmar!
Haft riktigt dålig uppdatering men det är för att jag har varit sjuk och haft världens magont och det försvinner inte! Känns som att all luft har gått ur mig och är trött hela tiden.. aja hoppas det blir bättre!
En rolig nyhet är H&Ms nya kollektion som kommer ut i April och jag har hittat massor jag vill ha :)


Weekday- Årets modebutik


Weekday vann årets modebutik igår på finest award, och jag kan helt enkelt hålla med. De har så sjukt snygga kläder och smycken! Kolla bara på linnet i hörnet och solbrillorna var inte heller så dåliga! Sen vet jag inte om jag ska tycka deras nya kollektion med lösnaglar är snyggt eller fult, väldigt annorlunda men fortfarande häftigt!


FEATHERS..


Yes, har beställt hem fjädrar så nu ska det göras massvis med smycken! Har alltid älskat att vara kreativ och speciellt göra smycken, har sålt med min vän flera sommrar i rad, suttit uppe långt in på nätterna och trätt trådar med alla möjliga pärlor. Med sen i åttan blev det mycket i skolan så hade aldrig tid. Men nu har mina väskor stått i garderoben och dammat med alla tillbehör & pärlor, alldeles för länge!! Men nu ska dom ner!
Fjädrarna ska komma på måndag så visar dom , kram!


February outfit


Shoes- Zara, Ring- YSL, Bag- Céline, Trench coat- Weekday, Silver pants- Elin Kling for H&M, Shirt- Unknown.
Stil fullt collage, inspiration från stockholm fashion week.


Mina ringar




Zoom på ringarna högst upp.
Detta är min ring samling, som ni ser så älskar jag ringar. Har några favoriter, som silver kapsylen, sköld liknande ringen och mina ringar med blåa stenar.


Sno stilen!


Maxi dress- H&M, Bag- Misselfridge, Shoes- Nelly.com, Hat- Åhlens, Scarf- H&M, Necklace- Bik bok. Sen styla med en pälskrage och en beige kofta/jacka! +++


Nytt nagellack


Köpte detta nagellack när jag ändå var på Vero Moda för att hämta Shampoo/Balsam som man fick med i nya ELLE tidningen. Riktigt fint, nude färgat. Det bästa är att det bara kostar 29kr!
Färg: Rose Powder.


Camel 2011


Camel, snygg snyggt! in favorit är klart See by Chloe väskan, riktigt snygg och för ett pris som inte gör ont för plånboken, blir nog att spana in denna i New York! Vill ha en beige/congac färgad väska nu i vår sommar!


RSS 2.0