Biker boots


Dessa boots är, to die for! Riktigt snygga, skulle mer än gärna använda dessa med ett par slitna shorts i sommar! Vet inte vart dessa godingar kommer ifrån men hittatde bilden på www.weheartit.com.


2011-01-31


Kom precis hem från skolan, 2 lektioner, skön dag!
har lite plugg att göra idag, men det blir nog lite blogg inlägg också! Kul att jag har fått lite mer besökare i bloggen och skulle gärna vilja ha tips och ideér om vad ni vill se mer av. Kramis


Todays inspiration


 



Nyanser av blått


Blått,blått och blått! Snygga nyanser av blå, älskar den isblåa färgen, har sett att stora delar av H&Ms nya kollektion har den färgen!


                          Nu ska jag testa min nya Yoga matta+ DVD :)

Nytt!




Köpt lite nya saker ett yoga set med bok,dvd och matta 100kr! Sen tre super fina kuddar från H&M Home, bara älskar deras inredning.
Kram


Monki jacket


Snygg, denna jacka fast i svart suktade jag efter förra året och nu kommer den in på nytt fast i beig/grå ton, kommer in i februari och kostar 450kr, inte illa för en jacka.
MOST WANTED!


OUTFIT/SUMMER/NYC


snyggt!


Shopping


En liten mini shopping blev det iallafall idag :) Vad glad jag blev när jag hittade det stora korset, vad jag har letat efter ett sådant, ska nu göra ett halsband av det. Sen köpte även lite grejer till rummet.

kram


Spring outfit 2011


Dessa godingar skulle mer än gärna flytta in i min garderob! Något jag verkligen vill ha är en dubbel ring med kedjor och ett par "spets aktiga" shorts, så jäkla snyggt! Och inte att tala om balenciaga väskan ååååh!

+++


En liten sneak peek..


En liten sneak peek på min outfit som jag ska ha imorrn.


MONKI- Väska


Köpte denna idag för endast en 20-lapp, sjukt billigt! Älskar att fynda saker på rean, kommer bli riktigt snygg i sommar med ljusa shorts, haha känner att jag börjar planera för sommaren nu, men det finns så mycket snygga vår/sommar saker i butik nu! Såg också ett par grå höga slitna shorts som jag är sugen på med.


Inspiration

    
  
Pics from www.weheartit.com


One more..


Inte bästa kvalite på bilden eftersom jag tog den från facebook, har alla andra bilder på den stora datan, men jag lovar det kommer fler, måste bara hinna redigera bilderna:)

Hehe ser lite ut som jag sniffar mig i armhålan...


Weekday crystal tee


Efter skolan sprang jag in snabbt på Weekday för att byta en skjorta jag hade köpt igår, så hittade jag denna för 2 tjugo lappar, vilket kap! har kollat in denna T-shirten länge, fast har velat ha den i blått men tänkte att beige är mycket vårigare.


Summer feelings..


Snygga plagg och smycken, detta kommer bli riktigt hett i vår/sommar känner jag på mig lite bohem aktigt. Själv är jag jättesugen på dessa Jeffrey Campbell skorna, men jag tror dom är från 2009 så kan vara svåra att få tag på. Ååå sen den beiga maxi klänningen fårn H&M är ett most wanted!!


T H E S T U D I O




Photos: Johanna Andersson
Var i en fotostudio idag och tog massor med bilder, det var verkligen super kul , jag och syrran kommer nog hyra studion ngn gång i några timmar, super! har mer bilder men har inte hunnit redigerat alla!


2011/01/24

Idag har jag tränat pilatesball för första gången och vad det kändes i bena efteråt, värsta spagettin :)Sen beställde jag även hem 3 kuddar från H&M, de har verkligen snygg inredning vill ha allt hihi! Imorrn ska jag och syrran till en fotostudio, jag vet inte vart hehe, det var lite min förtjänst att vi ska dit eftersom jag anmälde henne på fotomässan fast hon var tveksam, men vad har man att förlora försöker banka in det i syrrans huvud men hon verkar inte fatta vilka chanser man kan få, aja vi eller hon vann haha lite kul så imorrn ska hon dit och släpar med mig, roligt! Seg uppdatering imorrn men ni kommer att få se bilderna från fotostudion.
Kramis, ska sova nu!

Spring 2011

Snygga vår färger, beige och den lite röd-beiga färgen, me like! Sen ringen från Pamela love give me! Synd att den bara kostar några tusen :/

Straight into style..

Ett collage jag gjorde för ett tag sedan på min polyvore, en hemsida jag verkligen rekommenderar till de collage galna( hehe precis som jag) Kan sitta i timmar och göra snygga collage med kläder och grejer.
Ska snart till gymmet för att träna pilates!

Todays- Halsband


Har på mig mitta favorit halsband från H&M, tungt som sten men så värt. Sen mitt nya linne + kavaj(som man inte ser) som också är ifrån H&M. Längtar till jag kan använda kavajen till slitna shorts och ett slappt linne!
Snart solsidan! :D


Längtar!

 
En gammal bild från min förra blogg.
Ååå vad jag längtar till varmare tider när jag kan använda min älsklings jacka som jag köpte på Zara för nästan ett år sedan!
Värme, kom NUU!


JFR- Ear chuffs


Nya trenden i år, ear chuffs riktigt snyggt och häftigt. Dessa balla är från Jfr.se, de har även andra men dessa fem var mina favoriter. Är jättesugen på den med fjädrar längst ner och priserna ligger mellan en 100-lapp och 150kr:)
Kram


I min sminkväska


Tänkte visa er vad jag har i min sminkväska :)
Kambuki brush, Make up store foundation, ID puder, VS Eyeshadow, H&M Blush (synd att dom inte säljer dessa längre), lipbalm, VS "minty" Lippgloss, Make up store concealer, Make up factory Mascara, Foundation brush, eyeliner och ögonbrynspenna!


STYLE BY TYRA


Ringar- Style by tyra
Tänkte visa upp mina favorit ringar från style by tyra, de har massor med rea nu så man kan verkligen fynda smycken, det finns ringar för runt en 20 lapp, hur bra är inte det, man blir ju lite sugen på att beställa några!


My new lace top


Min nya top från topshop, älskar den! Kommer bli så jäkla snygg i sommar, can't wait!
500kr på topshop men studerande får 10% off, bra va?
Nu ska jag till skolan, kramar.


Dagens shopping




Här kommer bilder på dagens shopping, det blev en riktigt söt topp från topshop, med fransar, prefekt till sommaren med ljusa slitna shorts! Sen det efter längtade linnet som jag bara väntat att få lägga vantarna på och sen en ny ear chuff från glitter, Lycka!
Ska visa hur plaggen ser ut på någon dag också :)


Topshop


Snygga saker från topshop, väskan och poncho/capen är ett vill ha ska nog dit imorrn och kolla om jag kan hittanågot roligt från deras nya kollektion!
Kram


I love listening to lies, when I know the truth ..


Lägger in en gammal bild..
Ska snart till gymmet och träna lite yoga, testade det förra veckan och ojj vad det är kul men samtidigt jobbigt! Har haft dålig uppdatering pga läxor, men jag ska försöka att bli bättre, håll ut!

Kram

Feather necklace- Most wanted!


Ååå detta halsband från Weekday skulle inte sitta fel, skit snyggt!
MOST WANTED


Min stickade tröja.


Tänkte att jag kunde visa hur min stickade tröja ser ut bakifrån, häftig och annorlunda, like it! Denna tröja finns i denna beiga färg och en annan beige fast åt det gulare hållet och i svart :D
Kram


HM Bags!


Snygga och nya väskor på HM!


Dagens Outfit




Knitted sweater- H&M, Jeans- Dr. Denim, Rings- Forever 21, H&M, Bag-Marc by marc jacobs, Boots- Monki



                                     

Klicka på översta bilden för att komma till minoutfit.se profil :)


New York- gifts


Smink, splashs och body lotions från victorias secret

Söta trosor från Victorias secret

Marc Jacobs grejer, pennor, korthållare, vatten flaska, ringar, halsband, läppstifts penna!

Close up på smyckena!

Bare minerals smink :)

Nagellack, nyckelring, NY pyjamas byxor, Kaffetermos

Cupcake saker!
Detta fick jag igår av mamma som kom hem från NYC/Florida, fick även lite grejer innan hon åkte som marc jacobs pennskrinet, cupcake salt/peppar kar och harrods te;)
Kram


ÅÅåååå OMG!!! GLAD!


Är riktigt glad! Mamma kom hem från New York/florida idag och nu har vi precis firat julafton hehe, och fick massor med grejer, typ hoppar av glädje! Tar kort på allt imorrn, så ni får se!
ÄLSKAR MIN MAMMA!


Ringar!



Riktigt snygga ringar! Till ett bra pris, 39-129kr!! Ååå
 jag som bara älskar ringar! Är väldigt sugen på den böjbara och dom små röda och svart plus den klack liknande ringen med lite mönster på!


Rabble, tygpåse 1 kr


Tips till alla er med iphone, appen "rabble" en super bra app med massor med olika erbjudanden! Idag var det en tyg påse från T-shirt store för endast 1kr!!!! Yes, bara en ynka liten krona! och det bästa är att denna app är helt kostnadsfri. Vet dock inte om detta gällar alla T-shirt stores, men jag köpte min på götagatan :)


Shopping


svart nagellack, armbandet jag ville ha!! + En ear chuff dom hade inte det jag ville ha så jag köpte denna, tänkte om jag får tag på ett litet kors eller liknande skulle man kunna byta ut "diamanten" mot det.


Snart, gym

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag drar till gymmet för att träna lite yoga, första gången så det ska bli kul! Shoppade lite småsaker idag som jag visar när jag kommer hem igen + Ett litet tips till er med Iphones, vet inte om funktionen funkar på andra, men men. Vi hörs snart :)
Slänger in en bild så länge, en gammal favorit!

MONKI MONKI MONKI


Tror dom kostar 200kr/st, ett bra pris för dessa snyggingar :)


SNYGGT!


Detta snygga armand ska jag nog ta och kolla på imorrn, så grymt snyggt!


that jacket! WOW!


Satt ihop ett litet kollage för en stund sedan! Jackan, wow, den är helt grym. Är från klingans kollektion med HM, riktigt snygga grejer måste jag säga, clutchen och den vita t-shirten från kollektion är också most wanted!


Svar: Den svarta tröjan med kors är ifrån blacklabelboutique.com, och är från märket Wildfox :) Ett litet tips är att dom har snygga Tshirts på urban outfitters med kors på också! Kram

Ear chuffs- Most wanted!

Så grymt snyggt!
from: http://stylehurricane.blogspot.com/
Har sett dessa på massor av bloggar och blev helt kär i dom direkt, sjukt häftiga!!
Finns i massor med olika färger, fjädrar, kedjor m.m
+++

MICHAEL Michael Kors

Ett inte så dyrt märke, den lilla mynt börsen ligger på 40 $ vilket är lite mer än 200 kr +++

Rå diggar iphone skalet, lite häftigt sådär, den har även små fack där man an ha kort eller liknande, perfekt!

Ska fortsätta kolla SATC nu, ciao!


"Ellen tipsar"-Mascara

Mascara- Make up factory, nu 55:- På Åhlens !
En riktigt bra mascara, Väldigt bra volym!
+++++

New!

En snygg kavaj från HM divided, kostar två 100-lappar! Har lovat mig själv att inte köpa något denna månaden, men det gick ju bra... Grymt snygg till våren med shorts och en instoppad tröja!

Metal choker

Garde-robe, metal choker
Tre ord: Grymt, snyggt och enkelt!
150:-

Picture+ belt



Bälte-HM
Ska gå och lägga mig nu, skola imorrn! Har haft ett underbart lov och är inte alls pepp på att börja skolan! Vi hörs imorrn! :)

NEW NEW NEW

Har hållt på med en liten ny design, nytt år= Ny design :) Lite mer färg! Ska fixa headern lite till, men har denna bild så länge. Kram


Jeffrey Campbell

Så grymt snygga skor, är riktigt sugen på de svara längst ner :) Sen tycker jag dom längst upp med trä-klack är riktigt häftiga!

Living in a material world...

Ring- HM, Cross body bag- Topshop,T-shirt- wildfoxcouture, necklace -dorothyperkins, high heels- giuseppe zanotti

Today's outfit!


Stickad tröja- Weekday, Jean- Dr denim :) Hade även mina nya boots från Monki!


Ellen tipsar- Wallets!



6 snygga plånböcker! Är sugen på de två översta! De är alla dyra men har som nyårslöfte att investera i bra saker som man kan ha längre än ett år, och köpa 6 plånböcker kostar 2000kr och då är det bättre att köpa en rejäl plånbok som håller länge!


Brand +++


Bikini HM!

Åååå denna vill jag ha i sommar, ska så beställa hem den. LOVE IT!

New York Kollage

Ett till kollage på grejer jag vill ha från New York och som ska inhandlas när jag åker dit i påsk!

2010-året som har gått..

Var ute och fotade massor med syrran.
La upp outfit bilder.
var i  Portugal med dom bästa, åkte även över till Spanien för att kolla fotbolls vm!!
Åkte till London med pappa som present för att jag slutade 9an och då köpte jag även min mbmj väska. och efter det började min kärlek för deras saker hahaxD
Fler outfits i bloggen.
Åkte till järfsö för att fira nyår
min nyårs outfit
Jag har gjort massor detta året. Kämpat hårt i skolan. Kom in på mitt första vals gymnasium, träffat och lärt känna massor med nya personer. Fick reda på att jag ska till mitt favvo land på påsklovet! Jaa det har hänt massor detta året, skulle ta mig en evighet att berätta allt :) Kram

Live your dreams in the present!

Tack Amanda! Min vän(världens bästa) har varit i new york, och detta kom hon hem med till lilla mej, love it! <3

Julklappar del 2




Fick 140$ till påsklovet när jag ska till New York! Bilden under är från förragången jag var där och då kollade vi på amerikansk fotboll, det var som på film vi var säkert 80 000 pers och kollade!


New Years eve outfit


Detta hade jag på mig på nyår:
skor-vagabond,strupbyxor-New look, klänning-Bik bok, Kofta-Monki.


RSS 2.0