HOLLISTER


Yes, Hollister har kommit till sverige! De har precis öppnat sin butik i täby centrum och snart kommer de även öppna i gallerian i stan! Hollister är ungefär som Abercrombie & Fitch, de båda ägs av samma företag eller vad man säger. Var där idag och kom hem med två nya jeans och en kofta, kalaset gick på ca 1300kr, trodde de skulle vara mycket dyrare men de är ungefär samma priser som i USA:) Ska nog dit snart igen, de hade så fina linnen! Nu in mot stan för att äta!


In mot stan!


Stockholm- en fin stad!
Snart ska jag möta upp min vän och åka in till stan. Kom hem igår från landet, har haft en superskön vecka där med min amiga amanda :)


W A T E R F A L L


yes, det är jag som hoppar på bilden!
ÄNTLIGEN! kan jag ladda upp denna bild hahah, hoppade ju från vattenfallet i år, efter 13 år vågar jag äntligen att hoppa från berget! Gjorde det inte bara en gång utan 2 haha fick bättre bilder sista gången och vad roligt det var!


På landet.


Just nu är jag på landet... Mysiigt fast långtråkigt hahah men imorrn åker jag till göteborg för att kolla på min väns systers match(gothia cup) ska bli riktigt roligt och sen följer min kompis med mig hit och så stannar vi någon vecka här! :)


nothing worth having comes easy..


<3


Tavira 2011


Det ända jag tänker på är portugal, vill tillbaks nu! Det är helt sjukt hur man kan älska ett land så mycket..Förhoppningsvis ska jag dit i november, jag vill det så sjukt mycket! Nu ska jag ner och äta lunch och sen tänkte jag visa er lite av shoppingen:)


Sista kvällen..


Håller på att göra iordning mig ska ut och äta middag och sen ska jag och några andra gå till The meeting room, är sjukt taggad! Har bara några timmar kvar här och ska njuta så mycket som möjligt, men kommer tillbaka innan jag vet ordet av det!


Latinoo club!


Ska snart till Latino club, har aldrig varit där innan men ska bli roligt att se hur det är där! Idag har vi varit på ilha de tavira, skit mysigt! Helt klart min favorit strand här i Tavira:)
Låt som spelas på radion här hela tiden, GRYM!
Nää nu ska jag fixa mig lite och börja packa resväskan åker om 1 dag :(


4 dagar kvar...


Sitter och deppar.. Snart sitter jag på planet hem och jag vill verkligen inte hem, det käns verkligen som att lämnar allt åååh.. Jag ska hit snart igen! Inte om ett år utan någon månad, kanske höstlovet eller nått? Imorgon blir det vattenfallet och ligga vid poolen och så kanske jag ska till Latino om det är öppet, kram


Kan vara sämre..




Lite random bilder från portugal, älskar allt här och snart måste jag lämna allt ska bli jätte tråkigt...Just nu ligger jag vid poolen ovan hos min kompis som bor här, super trevligt!


Ubi bar!

Idag drar jag och mina vänner ut till ubi bar, ska bli super har varit ute några gånger nu när jag har varit i portugal och det har varit skit kul! Nedan ser ni lite bilder på olika event som varit + det som jag ska till (Guadiprod vs Horizonte). Nu är det bara en vecka kvar här och det är skit tråkigt, vill verkligen inte hem och det kommer ta mig ett helt år tills jag är tillbaka..
  


Ilha de tavira


Ska till Ilha idag, världens mysigaste strand, ever! sen blir det nog att se bad teacher senare? Har massor med foton att visa, men det får nog bli när jag kommer hem! kram


Dagens!


Dagens outfit, mitt fejs blev knas så klippte bort. Köpte koftan från Zara igår, skit fin, även linnet under är därifrån!


2011-07-05


Idag åker världens bästa hem:( Ska bli skit tråkigt, men längtar redan till nästa år då de ska följa med igen!! Ska snart ut i byn så de kan köpa sina sista grejer och sen ta en lunch..


RSS 2.0