Cross ring


En ny ring, lite sen med "kors rings trenden" men har aldrig prioriterat att köpa en, fast jag tycker att det är grymt snyggt. Men förra veckan så fick jag denna av min brors flickvän, me like! Under ringen är en liten sneak peak på vad jag inhandlade idag, jag är super nöjd!! Visar någon dag:)


Concrete jungle where dreams are made of...


har gjort ett litet kollage med blandade grejer jag gärna skulle vilja ha, snygga Jeffrey Campbell skor, Alexander Wang väska, en snygg plånbok, bra smink och mycket "Body mists" från Victorias secret! Och mycket mer smått och gott! Jag räknar ner varje dag och snart sitter jag på planet, underbart!


Red & Black


Gjorde ett litet kollage precis, jag tycker det är riktigt snyggt med svart och rött tillsammans! Väskan från Alexander Wang is to die for och skorna från Jeffrey Campbell är inte så pjåkiga heller!


ACNE

Detta grymt snygg halsband från ACNE, skulle inte tacka nej att ha detta runt halsen. 
Ett tips för ett liknande finns hos H&M, riktigt snygga de med!


H&M


Fick en liten present från min vän, i paketet låg detta, jag som älskar fjädrar dessa örhängen kommer användas flitigt och ringen, super snygg! :)


YSL


Dessa snyggingar från YSL kostar ca 1500 svenska kronor, är kär i dom två översta och skulle mer än gärna flytta in i mitt smyckes skrin!


Färgklick!


Bara älskar årets trend med alla härliga starka färger, dock tycker jag, att jag själv inte passar i massor med färg men lite färgklickar som väskor,skor, smycken och smink, passar mig perfekt! Matcha rosa och oranget är snyggt! Transparenta tygpåsar och väskor är också riktigt coolt, denna gula från Furla ligger på ca 1200kr, riktigt häftig!


Helg!


Skönt med den efterlängtade helgen! Har dock lite skolarbeten som måste göras och sen är det praktik i 2 veckor! :) Har varit lite dålig på att uppdatera denna vecka men det ska bli bättre!!


Charles Jourdan


Smycken: Charles Jourdan, dessa smycken är nog några av dom finaste jag har i mitt smyckeskrin, halsbandet är min mammas gammla och ringen min farmors, båda två föreställer tjejer och var mycket populära för många år sedan.


En eftermiddag på stan




Lite fina bilder ur arkrivet, har varit en liten snabbis till stan, men fönstershoppade bara. Good good! :) Jag ska ju spara mina pengar nu till USA. Gick in på Marc by marc jacobs och suktades och kollade in lite grejer, tänker att det är onödigt att köpa märkes grejer i Sverige när det är mycket billigare i New York, så det får bli mbmj där :)


OPI nails


Fina härliga vår färger från OPI, älskar deras nagellack!


Love at first sight


www.weheartit.com
Denna väska, så grymt häftig! Älskar stenarna och att den är av någon metall. Skulle inte tacka nej till denna! Vet dock inte vart den är ifrån:/


TOPSHOP


Några av alla mina favoriter på Topshop! Idag efter skolan skulle jag till H&M för att se om dom hade fått in min bikini jag ville ha och så när jag gick där på Sergelgatan ser jag att Topshop har öppnat där, antingen är jag väldigt sen med detta eller så har dom precis öppnat. Så jag var tvungen att springa in och kolla, och kan säga att jag gillart! Dom har mycket större utbud än i Gallerian + att dom har deras smink!


STYLEBY


Köpte med mig nya nummret av Styleby påvägen hem från skolan, ska skära lite melon och sätta mig och läsa!


Sephora


Allt från sephora
Nagellacks bortagning, handtvål, Bad tvål och nagellack
Detta fick jag av pappa när han hade varit i Barcelona, älskar nagellacken! Har bara hunnit testa det isblåa och kan säga att det är riktigt fint och det svarta nagellacket är lite i en grå ton med små blåa och guldiga glitter korn, ska bli kul att testa det med, riktigt fint!


My dream bag


Har hittat min dröm väska, har ganska många men denna är iallafall topp 3! Denna är av märket Alexander Wang och kostar $875 och i svenska kr blir det ungefär 6000kr, om jag hade 6 tusen lappar liggandes hemma hade jag klickat hemma denna direkt!
++++


Guide/Shopping in NYC


Är hemma och är sjuk..Så jag roar mig med att googla runt adresser på alla butiker jag kan tänkas besöka, restauranger som är värda ett besök, vad jag ska inhandla, platser att se och mycket mer..Här är bara ett litet kollage med lite av allt jag har gjort, sen när det är klart ska jag skriva ut dom och ha med mig, perfekt för då står allt jag vill se i ett häfte istället för att ha en guide bok att bläddra igenom.


Minnetonkas


Lyx vs Budget, H&M har kommit ut med skor inspirerade av Minnetonkas, själv tycker jag att dom är riktigt fina, gillar snörningen. Men självklart är orginalen fina också! Skulle verkligen inte sitta fel i min sko samling!


Feather fantastic








Alla från weheartit.com, får alltid massor med inspiration från den sidan. Här är bara en handfull bilder med fjädrar som var helt fantastiska, örhängena är sjukt fina och det där lilla hänget är super gulligt! Ska kolla vidare lite nu, kram


Sunny sunday


Solig söndag, bjuder på en bild från i sommras och låten som spelades på alla radio kanaler! Idag ska jag städa, packa och plugga, kul! Sitter och drömmer mig bort till varmare tider och kollar igenom mina bilder från i sommras. Nej nu måste jag plugga. Ciao


Feathers


Halsband- Har jag gjort själv
Förutom att packat och pluggat spanska har jag hunnit göra mitt fjäder halsband som jag har tänkt att göra i en evighet, men nu är det klart och jag älskar hur det blev! Allt material som jag använder mig av, kommer ifrån Panduro eller pärlshoppen.


Bikini


Från H&M, valde att köpa denna istället, tror att jag kommer ha mer användning av denna med:)


H&M- Summer must haves


Must haves! Allt är från H&M. Linnet som påminner om den stickade tröjan som kom ut för någon månad sen, fjäder örhängen och bandeau bikinin som jag har letat efter som en galning och snygga sandaler. Puder rosa och beige är riktigt snyggt i vår/sommar! måste fortsätta mitt letande efter denna bikinin..jag dör så snygg den är!!
Most Wanted!


B L O N D E


www.weheartit.com
Så jäkla snygg hårfärg! Vill ha tillbaka mitt blonda hår, jag har bestämt mig att såhär vill jag ha det i sommar! Långt och solblekt, love!


Pictures






Pics- www.weheartit.com


New!


Mamma kom hem med överdelen idag, wihoo nu är min bikini komplett! Har lite svårt för just denna sortens trekants bikini, men den var så snygg så det är de värt!


17 mars


4 gröna, tyckte det passade in just idag efter som det är st. Patricks day.
Bracelet- Hermes, Wallet- Marc by marc jacobs, Bag- Proenza, High heels- H&M
Kram


4 veckor, 31 dagar, 672 timmar..


..Befinner jag mig på planet till New York, det ska bli så skönt att komma utomlands och inte behöva tänka på skolan och annat..Just nu sitter jag hemma och är sjuk, inte så värst roligt men vetenskapen om att jag kommer vara där om ungefär 4 veckor får mig att må mycket bättre! :)


Can you guess what?


Min mamma kom hem med denna igår :) Det är underdelen till den missoni inspirerade bikinin, jag har inte riktigt fattat poängen med att bara sälja underdelarna först och sen några veckor kommer överdelen in :O men aja det blir att hålla utsikt någon vecka framöver. + Den är mycket snyggare irl!


Is it a keeper?


Det underbara frans linnet från H&M som jag bloggade om för någon vecka sen, men nu när den hänger här hemma så vet jag inte..Har en liknande från topshop, så det kanske är onödigt? Men bara älskar denna! Den från Topshop hittar ni HÄR. Linnet kostade inte så mycket men det är fortfarande pengar...hmm, den får hänga kvar här hemma ett tag till, tills jag har bestämt mig!
149kr H&M


Bikini addicted


Är riktigt bikini galen, man kan ju inte ha för många :) Denna är från H&M och kommer ut i April, annorlunda och cool! + Har hört att den inte kommer kosta så jättemycket, tror det var 50kr/del, så värt!


Sommar outfit


Såhär vill jag gå i sommar, ett av mina favorit shorts som förövrigt kostade 10kr, raybans och min nya super snygga poncho/cape. Och massor med armband jag har fyndat på olika marknader och butiker i portugal.


2011-03-15

Är hemma idag igen.. Har varit sjuk nu i några dagar och det är inte kul, man kan inte sova på nätterna eller vila i typ 15 min, men idag känns det mycket bättre så det blir skola imorrn :) Sitter och kollar på tips vad man kan göra i New York, vilka restauranger man ska besöka och vilka shopping ställen som är bäst. Har ju varit där en gång innan så har hunnit med att vara i empire state building, central park, china town mm. Men det är ända kul att kolla vad mer man ska göra, något jag verkligen vill är att se frihets gudinnan, för det hann vi inte med förra gången, pga dåligt väder :( Kan lägga upp en liten guide eller tips på vad jag tycker kan vara värt att se och vad jag skulle vilja besöka/göra i NYC.

Bilden är tagen av mamma när hon var där i julas.


Jeans bibeln




Fick med denna bilaga i nya ELLE nummret, mycket snygga plagg men även böcker med jeanstyg och mycket annat, gjorde ett litet kollage med liknande plagg som i tidningen.


Missoni inspirerat

Snygga missoni inspirerade bikinis från H&M kostar 129/99kr del. Finns att köpa i deras webshop men vet inte om dom finns i butik än. Är sugen på den mörk oranga eller blå, riktigt fina i sommar!


Update: Dessa har kommit ut i butik, men bara underdelarna, överdelen ska komma in imorgon(15/3) enligt några som jobbar på H&M.

Söndag


Solisar


Dessa fyra brillor är skit snygga och kostar inte mer än 100-lappen, super! Ni hittar dom på Monki och H&M.
Kram


Americanooo




Idag ska vi ha lite Amerikansk kväll haha, äta gott och kolla på bilder från förra gången vi var i New York, ladda inför våran resa i påsk, nu är det bara 37 dagar kvar.
I love the big apple.
"The concrete jungle where dreams are made off"


Solsken


mina rayban- hipstamatic (iphone app-15kr)
Fint väder och inviger mina solbrillor, nice våren är här och hoppas att den stannar!


dreamcatcher necklace




Min fina vän kom hem med detta halsband från mexico, så fint bara älskar det!


Från arkivet






Tre snygga outfits från arkivet, nu ska jag sova upp imorgon kl 5 för att åka till romme, kul! :)


-


puder rosa och beige, super fint!


Summer


Årets mest eftertraktade plast påse, Jil Sander plastic bag. skit snygg H&Ms FAA kollektion har ju liknande fast i transparent och i gult! Love it :)


Ny vecka


Ska sätta mig ner och rita lite och äta keso med frukt och nötter. På onsdag blir det romme med skolan, kul var längesen man åkte skidor. Lovet är slut men om bara 6 veckor är det påsklov + att två veckor av dessa 6 ska jag praoa så det är skönt!


Dagens detaljer




Dagens detaljer, hade på mig mina höga shorts från urban outfitters(levis) Stickad silver tröja från H&M och egen gjorda örhängen:)


Värme




Denna sköna vår dag firas med sushi, hade aldrig ätit det innan men det visade sig vara riktigt gott, favoriterna var california rolls och avokadon :) Ska visa lite detaljer på min outfit senare!


Nytt i garderoben




Mina två favoriter just nu, åååh :) Båda 300kr/st och från H&M!


Lördag!


30kr Glitter¨

Dessa köpte jag på panduro idag 29kr st(vad färgerna heter ser ni på bilden)

En liten snabb teckning jag gjorde innan, använde mig av promakers+ akvarell färger.
Sen ska jag visa en ny poncho som jag fick av min söta mamma, i tidig namnsdags present!


Promakers + bild






Pennorna jag använde mig av + en tunn svart penna
Här ser ni min första riktiga promaker bild, som jag gjorde idag, nöjd för att vara för första gången! :) Haha skulle föreställa Rihanna(hennes CD-cover) sen la jag till lite, men det ser inte riktigt ut som henne men som jag sa: jag är nöjd!


IPAD 2!




Helt nya IPAD 2! Gaalet, ska lägga vantarna på denna i USA. Den kostar ca 499$ vilket är ca 3500kr, inte så farligt. Iallafall, denna kommer ut den 11 mars, vet ej hur det är i Sverige men det kommer nog vara som första, typ några månader efter:)
Helt klart, MOST WANTED!

2011-03-02


Idag har jag varit på stan, fick med mig några nya promaker pennor + lite nya fjädrar. Ikväll var jag på middag hos brodern och hans flickvän, fajitas! Och imorrn blir det upp tidigt för att jag ska jobba..ingen sovmorgon här inte.
PUSS!

Onsdags inspiration








Sitter och googlar New York, vilka ställen man ska se, restaurager och butiker. Idag är det 46 dagar kvar! Här kommer lite inspiration från arkivet. Ska snart ut på stan. Ciao!

RSS 2.0