Puder rosa, begie, vitt och guld


Har blivit kär i dessa färger älskar kombinationen beige/puder rosa med guld! Har armbandet fast i silver, ångrar att jag inte köpte det i guld med, så snyggt! Skulle även vilja få tag på ett gulligt hårband i dessa färger. Nu desperate housewives!


Linnet från H&M...


Vet att detta linnet var riktigt populärt och tog slut snabbt men jag har bra nyheter!! ett liknande linne helt identiskt till detta har kommit in på bikbok och även en kofta i samma stil, så till er som inte fick tag i detta, spring till Bik Bok och kolla (såg på götgatan att det finns några kvar!!).


Dagens!


Dagens outfit: Jeans- Dr.denim, topp- A&F, Jacka- Odd molly och väskan är från Ceannis. Var dock tvungen att köpa en shorts dress för att det var för varmt, visar en bild på den senare ;) Nu till sista plugget denna termin!!


M O N D A Y


Gjort ett litet kollage, en outfit jag själv skulle tänkas bära :) Det finns så mycket snyggt i butikerna nu vid sommaren!

Sitter och kollar på Satc avsnitt, en standard varje gång man ska gå och lägga sig blir 1-2 avsnitt varje gång, vet inte hur många gånger jag har sett alla säsonger:)


High and low




High and low- Tove styrke!
Dålig uppdatering idag, har suttit och klippt med en film till engelskan imorrn nu ska jag göra lite på en inlämning och efter denna vecka kommer jag vara fri, inga läxor inga prov ingenting, behöver bara komma till skolan utan att tänka på att idag ska jag ha presentation eller stressa upp mig innan ett prov! Då ska det firas!!


Wiiihoo :)

Fick ett mejl från smartson testpilot precis, och är utvald att få pröva på Kesellas nya produkter! Ska bli super kul :)


Silver


Gjort ett litet collage med fina silver smycken, tycker det är så jäkla snyggt med silver smycken och arm cuffs ;)


sex fem sju fem


Woop woop haha loppisen gick skit bra, som bilden visar så har jag och min syster fått in på 6576kr på saker vi aldrig använder, vilket är helt otroligt kunde aldrig tro att det skulle bli en sån summa förra året var det inte ens hälften och då var jag skit nöjd :) Så vad ska man hitta på för dessa pengar? tror att det går till spar kontot haha..


Söndag


Idag är det hornstulls loppis som gäller men vädret är inte så roligt, det regnar lite men det ska bli bättre vid lunch vi får ha massor med paraplyer och sånt.. Det kommer därför inte bli så mycket uppdatering idag.


Favorites


Några favoriter från net-a-porter! NU: packa massor tills imorgon till loppisen i hornstull och iår har jag mer grejer än vad vi hade förra gången och det känns som att jag inte har några grejer kvar i garderoben...det blir nog runt 5 flyttkartonger! Så har lite att göra ikväll! :)


Blond!

Varit och färgat håret, är blond nu eller på god väg till färgen jag vill ha! Lite sol på håret så kommer det bli perfekt, bild kommer upp snart! Kram


2011-05-26


Just nu befinner jag mig nog i skogen eller något, blir ingen mer uppdatering eftersom jag inte har tillgång till nätet.. Men uppdaterar så fort jag kommer hem vilket är på fredag :) Så länge får ni ett litet collage med snygga saker, blir lite knäsvag när jag ser Alexander Wang väskan! Kramis


New in!


Har köpt en ny väska och en ny halsduk idag, kanske lite fel årstid för en halsduk men den var hur mysig som helst så den fick följa med hem, båda är från Ceannis. Ska fortsätta med packandet nu...


Packar...

Ska på camping imorrn med skolan, wihoo... är verkligen inte min grej, gillar inte dass, myggor, ormar och att sova i tält hahah, men hoppas det kommer gå bra! wish me luck..


Kvälls inspiration




Nu väntar sängen, ska upp tidigt imorrn.. Och kan behövas lite sömn efter allt prov! Bilderna ovan visar kanske världens snyggast väska, iallfall en på listan på must have och sen snubblade jag över bilden med skorna och kan inget säga mer än att dom var dööö snygga! Ser ut att vara i från Vivianne Westwood enligt märket, men kan säkert vara något annat... Godnatt!


Tisdag!


Pluggar järnet av mig med fint sällskap har nämnligen världens bästa vän här, så vi peppar varandra med allt plugg, det är mycket så här innan lovet, men efter denna vecka har jag nästan ingenting. SKÖÖNT! Sitter och tuggar i mig lite bubble gum från USA, super gott + tydligen poppis där, inför baseball matcher tuggar de sånt haha xD KRAMAR!!


Love


har massor med plugg idag så det kommer bli väldigt dåligt med uppdatering...


Återvinningsfest 29 MAJ!






Nu på söndag är det dags för stockholms kanske största loppis? iallafall roligaste :D Tycker det är super roligt både för att man kan tjäna massor med pengar men även fynda andra saker! + Trevligt folk! Stod och sålde förra året och tjänade lite mer än 3000kr, inte illa pinkat och i år tänkte jag slå mitt rekord, har massor med flyttkartonger fyllda med skor, väskor, kläder, smycken you name it! Så var hålls denna? Loppisen är runt hornstulls strand i dom kvarteren (hornsgatan mm). Mellan klockan 10:00 - 16:00. Dock får man bara ställa ut om man bor på vissa gator.. Så kolla in denna hemsida för att se om din gata är med! 
Hoppas att vi ses där!


Nytt!


Köpte en rosa kjol och puder rosa linne idag på H&M, men när jag kom hem och prövade satt inget bra. Kjolen var för lång och linnet för kort :/ Haha ska nog lämnas tillbaka imorrn...


Bloggsvar?



Tänkte ge bort 3 stycken bloggsvar till mina läsare.
 
Bloggsvar är jättelätt att använda, om man har en fråga är det bara att skriva i den lilla rutan och ställa frågan och det är super enkelt att svara!
De tre första som vill ha skickas en inbjudning till! .)


Aloha Nui Loa


Denna vecka


Yes ska bli bli blond i veckan tror jag, måste säga att Lauren Conrads hår färg på denna bild är riktigt snygg! :)


Nyanser av orange


På sista tiden har jag blivit allt mer kär i färgen orange! Tycker att det är så jäkla snyggt, iallafall på accessoarer som i collaget ovan. Hermes armbandet skulle inte sitta fel det är så jäkla snyggt vet att henri bendel har liknande för en mindre summa men vet inte om det går att få tag på i sverige? hmm.. får ta och kolla upp det!


Söndag 2011-05-22


Har precis kommit hem från gymmet, riktigt sådär ser det inte ut men hitta bilden på weheartit.com, en hemsida jag verkligen kan tipsa om! :) Tränade i 1 timma tills jag höll på att svimma haha, hårt pass idag! Nu ska jag ut på stan, ska möta mina vänner och äta lite lunch och shoppa lite?


H&M


Fick en försenad present idag, 500kr på H&M har lite grejer jag har kollat in så det blir nog en sväng till H&M snart, nu ska jag vila är sjukt trött! Kramis


This summer...


Vill jag ha outfits på mig som ser ut som den över, älskar slitna jeans instoppat med ett linne och ett par ballerinas sen skulle inte en mulberry Alexa väska sitta fel!

Tänkte bara säga att jag har ett polyvore acc, som heter EEllen där kan ni se alla collage jag gör och vissa som inte kommer upp på bloggen :)


Fredagen




Blev inte så mycket uppdatering igår men det var för att jag var på stan hela dagen/kvällen. Först mötte jag upp mina vänner och fikade och pratade massor, sen gick jag, min syster och pappa till Koh phangan och åt gott, och ja drinken är virgin ;) Idag ska jag också bort och då blir det heller inte så mycket uppdatering eftersom jag inte har tillgång till internet :/


Nathalie Schuterman & Mbmj




Det som låg i påsarna i inlägget under är detta, ballerina skor från Tory Burch, köpte dom och de är världens skönaste skor och värda alla pengar :) Sen ett till laptop fodral, det är mer beige än grått som det ser ut på bilden, hade ju ett rött svart innan men det blev smutsigt och passar inte till allt..Laptop fodralet kostade 480kr och mina skor kostade 2300kr.


New York pics..








Här kommer fyra lite random bilder från New York i påsk, det finns mer bilder om ni kollar under kategorin New York. Jag längtar tillbaks och vill bara dit igen, men en dag ska jag ha en lägenhet i SoHo, det ska jag! Har inte ens visat sakerna jag fick från NYC i födelsedags present än, får nog ta och göra det ;)


Vad har jag köpt?


Vart en liten sväng på stan med syster och vän och dessa påsar kom med hem , någon som kan gissa vad som är i? Japp resten av månaden blir shoppinglös... Men det är de värt har fått med mig 2 saker som jag behövde och ville ha, visar dom i ett annat inlägg :) Shopping rundan slutade sedan med fik på fresco, mysig torsdag! :)

Passion for fashion i'm addicted I suppose..


Yes!


Tröjan jag har på mig idag, den är från Zara och kostar 250kr! Ska visa resten av outfitten när jag kommer hem! Idag har jag iallafall haft min presentation gick bra, tror jag. Riktigt skönt att det är över! Senare idag ska jag möta syrran för att shoppa lite, ska bli roligt kanske kommer jag hem med ballerina skorna jag ville ha! :)

KRAM!


Cute


Gjort ett snabbt collage med lite söta grejer så här till vår/sommar, slitna jeans och fina smycken!


Pirates of the caribbean- on stranger tides

Har precis kommit hem från bio, såg den nya pirates of the caribbean, ett måste om man har sett dom andra men jag måste säga att den första filmen är mycket bättre och lite synd att inte Orlando bloom är med:/ Ska plugga massor nu, dålig uppdatering har massor i skolan...


Onsdagens outfit!


Min outfit för idag! Jacka- Armani exchange, blus- banana republic, jeans- Dr.denim, converse, väska- Marc by marc jacobs och smycken från Juicy Couture och Henri Bendel.
Ska snart göra matte nationella, stress..Wish me luck!


Dagens outfit!


Alltid lika bra kvalite med Iphone...Aja:) Idag har jag på mig jeans- Dr.denim, Blus- Urban outfitters, smycken U it's u, farmor och Guldfynd by Kenza! Koftan är från H&M.


Vivistyle


Denna snygga kuvertväska är jag riktigt sugen på, och den kostar bara 249kr! Men måste prioritera andra grejer ska tilll Nathalie Schuterman i veckan och kolla på ballerina skorna jag ville ha+ köpa ett nytt laptop fodral mbmj? Hmm vi får se denna väska får nog vänta ett tag...


PIMP MY SHORTS!




Har pimpat mina gamla H&M jeans som jag aldrig använde och så här blev resultatet, riktigt nöjd!! Synd att bara att bakfickan var sne så nitarna högst upp ser lite roligt ut så undrar om man jag ska pimpa klart den raden? Då stänger jag till själva fickan.. hmm i-landsproblem haha. Fortsätter mitt pluggande puss o hej!


Mitt andra rum!






Lite bilder på mitt andra rum hos pappa, håller fortfarande på att göra om det lite och allt är inte klart än, ska fixa lite där tv står och sen lite andra små grejer som behöver fixas...Japp nu har ni sett hur jag bor!


Plugg, plugg och plugg!


Ännu mera plugg jippie! Har gjort Choklad milkshake och har en müsli bar som lite mellanmål, mums! Har massor att göra nu innan lovet och det tar verkligen kol på en men skönt när man kan ticka av något på listan!

Lägger upp lite bilder senare på mina ny pimpade shorts, är riktigt nöjd!


Victorias secret


Funderar om man ska lägga en liten beställning på Victorias secret, har kollat upp frakt kostnader och det ligger runt 250kr inte så mycket, kanske blir en beställning snart? Har massor med grejer jag ville köpa i New York men var tvungen att tänka på vikten:/ Men problemet löst! :)


Hallon och rabarber kesella

Tänkte tipsa om en sida som heter smartson, där man kan vara test pilot för olika produkter, och få chansen att pröva på nyheter och tycka till. Jag har anmält mig till att få pröva på Hallon och rabarber kesella och nu är det bara att hålla tummarna!
HÄR <--Kan du anmäla dig till att få chansen att bli testpilot!


Här är en liten video om de nya kesella smakerna!
Nu håller jag tummarna att jag blir testpilot! :)


Min schäslong är ifrån..

Fick en fråga innan om vart min schäslong är ifrån och den kommer från Ikea :)


Sommar fin!


Lite färglada saker från H&M, har klänningen i svart men ångrar att jag inte köpte denna! Ska snart till Muffin bakery med fina vänner och plugga lite, ska bli mys!


Probably the best iced coffee in the world?


Eller aa kanske inte starbucks är så mycket bättre men nu har vi inte det i Sverige och får nöja oss med Nescafé LYX, super gott! Speciellt till Is kaffe! Man blandar ca 1 ½ tesked med Necafe med 1 matsked vatten så att det blandas( för mer kaffe smak, mer nescafe) Sen lägger man i massor med is bitar och sen så häller man i mjölk i glaset, drick och njut! Om man vill ha en liten sötare smak, lägg i 1-2 suketter!


2011-05-15




 Har varit och gått i skogen idag, har haft Wilma hemma hos mamma i helgen har varit super mysigt, hon är verkligen den bästa vovven. Johanna tog med sig kameran så tog vi lite bilder! Nu ska jag fortsätta med pluggandet som aldrig vill ta slut... kram


Läx-paus

Har tagit en liten läx paus, skönt! Kan behövas eftersom jag har suttit i sträck sen halv 12 med en uppsats! Så nu väntas fika med jordgubbar och is kaffe mums :)
En liten närmare titt på 2 av mina favorit armband som jag använde i fredags!

Dessa är från Juicy Couture och Henri Bendel båda införskaffades i New York i påsk!


Tory Burch


Sitter och pluggar järnet av mig, har massor med inlämmningar innan sommarlovet så typiskt..Men jag bjuder på ett litet kollage med ett av minna favorit märken Tory Burch, jag vill ha de svarta ballerina skorna och tänkte kanske köpa dom för att jag har varit så duktig detta läsåret :) som en liten belöning till mig själv.


Ny clutch!


Har köpt en ny clutch, super fin och kommer användas flitigt i sommar!


SCREAM 4!!

Ska se Scream 4 idag, haha om jag kommer vara rädd så lätt skrämd som jag är.. Ska snart in till stan och äta middag och sen se på bio! Blir inte så mycket mer uppdatering idag.


Dreams are made to come true..


Min drömväska helt klart, för lite mer än 10,000kr kan denna Mulberry oversized Alexa bli din! Ska spara som bara den, vill ha den men känns lite onödigt eftersom det ska sparas pengar till min framtida lägenhet och grejer, sånt där tråkigt.


Missoni+converse= KÄRLEK


Missoni och converse i ett samarbetet och resultatet är helt amazing, älskar dessa skorna och de ligger på $200 vilket är typ runt 1600kr, men skulle kunna leva på nudlar i en månad för dessa!
MOST WANTED!


2 nya!


Gina tricot och Bik bok, köpte dessa förra veckan och är helt kära i båda två, har bestämt mig att inte köpa något svart, vitt och grått nu eftersom jag har det så det blir över och räcker! Älskar att ha det på mig men nu i sommar vill jag vara färglad :)


My room






Här är tre bilder på mitt rum hos mamma, bäddade sängen lite snabbt vilket syns på bilden men whatever och sen kommer ni säkert undra varför jag inte har några bilder i ramarna och det är för att jag inte har hittat några än haha. Men så här bor jag varannan vecka och det brukar inte vara så städat...just for you guys. Sen har jag även en stor garderob men orkade inte ta kort på den! Bilder på mitt andra rum kommer upp nästa vecka! :)


Taj sunset


Har köpt mig Escadas nya parfym Taj sunset som luktar hur gott som helst! Perfekt nu i sommar med den lite söta lukten som jag gillar. Har även tagit kort på mitt rum, men bara det hos mamma och dessa bilder kommer upp snart, KRAM!


1 månad kvar!






Idag är det 1 månad tills planet till Mallorca lyfter! Wihoo :) Bilderna har min syster johanna tagit och alla tre är från den lilla byn Deia, de första 2 bilderna är på min släkts hus som byggdes av min mammas farbror för längesen och sista bilden tror jag att man kan skymta huset högre upp på berget och de andra husen är den lilla byn med mysiga restauranger och butiker. Men denna gång ska jag inte bo där, vilket är lite tråkigt eftersom jag älskar Deia, men det blir inne i Palma och vi kommer besöka Deia och soller:)


Fick en fråga...


..på bloggsvar om att fota mitt rum, men är inte hos pappa denna vecka och att mitt rum hos mamma är lite stökigt så jag måste fixa lite men här kommer en gammal bild på min skohylla( har gjort om den lite) hos pappa...more too come!


Söder i mitt hjärta


Denna bild togs i lördags när jag och syster var ute på fotorunda, måste säga att söder is the place to be! Älskar det, mysiga cafeér, picknick häng, stränder och mycket mer. Är min favorit del av Stockholm, kan inte tänka mig att bo på en annan del!

LOVE!


U it's you


Köpt två nya smycken idag båda från märket U it's u, första är ett flipflop hänge och den andra en ring med svart sten, jag gillart! Har haft en super mysig dag, varit hos min vän amanda och snackat massa och solat lite:) 


H&M


5 fina från H&M, måste säga att jackan är jäkligt grym kostar 349, inte så pjåkigt! Sen fjäder örhängen, tycker att det är super snyggt man tröttnar aldrig och sen söta ballerina skor ååh..måste till H&M snart!


Presents


Tänkte visa två nya smycken som jag har fått i present, kan visa alla presenter någon annan dag! Men dessa två fick jag för lite mer än 1 vecka sedan och ringen fick jag av min fina syster, det är guldfynd by Kenza och sen ett Juicy couture armband med jordgubbe:) Älskar båda två!


Sunny sunday

Har hunnit med massor idag har solat, joggat, shoppat, fikat och tagit det lungt! Ibland behöver man dagar när man inte ska behöva tänka på skolan och läxor, känner mig stressad över de kommande 4 veckorna, får betyg och inlämmningar+ NP, men en rolig sak är att på onsdag är det bara 1 månad till Mallorca :D


Solhäng på terassen

Ligger på takterassen och solhänger mys har precis bestämt oss för att ta på joggingskorna och jogga och kanske avslutas med en svalkande glass?



Härlig bild från förra sommaren nu är det nästa 1 månad kvar tills jag åker igen! Wiihoo :)


Tanto,kungsan och shopping


Jag idag! Blus-Zara, jacka-Zara, Jeans- Dr.Denim, Väska- Marc by marc jacobs, brillor- Gina Tricot.
Har hunnit med massa idag photoshoot i Tanto, yoghurt glass i kungsan och shoppat bikini, nitar, jumpsuit och ett fint halsband tar och visar det lite senare :)


Snyggt, snyggt, snyggt!!


Satt ihop ett litet sommar outfit collage, tycker det är grymt snyggt att matcha två olika starka färger som exempel korn blå och cerise! Har faktiskt köpt mig en ny jumpsuit som jag får ta och visa någon dag :)


Perfektion


Perfektion till 100! Christian Louboutin, dessa ska en vacker dag stå på min skohylla! Just denna modell kostar $795, skulle nog landa på mellan 5500-6000kr, men det är de värda. Ååååh men det får vänta några år tills jag har en bättre användning för dom än att dom bara står på en hylla och ser vackra ut...

Blonde


Tagen förra vintern (2009)
Yes nu har jag bokat tid för avfärgning och sen några veckor efter det blir det slingor! Ska bli så skönt att bli blond igen! Har verkligen saknat min färg och så är det super snyggt till sommaren :D

-


www.weheartit.com


SVAR:


Fick en super gullig kommentar innan av Julia! Blir jätteglad när jag får fina kommentarer om min blogg :) Hon undrade även vart dessa saker var ifrån (om jag inte missförstod frågan). Jag gör alla mina collage i ett program som heter polyvore där man kan söka efter massor med grejer att klistra in i ett collage, så kommer inte alltid ihåg vad allt kommer ifrån, men ska försöka:)

Örhängena: peacocks.uk.com, Cardigan: net-a-porter.com, gula linnet: net-a-porter.com, shortsen: net-a-porter.com, bandeau: tillys.com tyvärr hittade jag inte vad det rosa linnet var i från :(


IPAD 2!


Pappa köpte sig en Ipad 2, stod och köade i några timmar men lätt värt! Det blev WiFi 64gb, 3G tog slut först så det blev denna men för mig spelar det ingen roll om det är WiFi eller 3G :) Ska fixa lite låtar på itunes och ladda ner lite roliga spel :) Bakgrunden är från Greenwich, tyckte det var lite kul att den har mitt efternamn, dock är det bara ett s men whatever! :)


R O S E


Armbandet med tassel- Diddi, Armbandet med hjärtan&kedja- Indiska


Vår känslor


NYC pics part 3








Här har vi tre till bilder från New York första är på Starbucks helt underbara banana bread, andra är Time square och tredje i Central Park! Vill inget annat än tillbaka dit, bara vara som för 2 veckor sen, allt var underbart! Jag ska tillbaka dit snart, det har jag bestämt!


Resten av NYC shoppingen...




Här kommer resten  som jag glömde att visa! Iced coffe från Starbucks :) Kofta- Michael Kors, Linne- American Eagle, Skor- Converse och sen fick jag Birthday Shampoo,tvål och bubbebad (3 i 1) av sephora i födelsedags present, luktar precis som en tårta!


Nytt i garderoben!


Lite nya saker till våren! Köpt mig en jättesöt svart klänning- H&M, sen två toppar- costumemade, ballerina+lipgloss+skärp- H&M, sen lite sololja :) Ska visa er senare vad det var jag glömde att visa i mitt inlägg om New York shoppingen!


RSS 2.0