Sweet




2 bilder från dagen. Fast det har varit dåligt väder för att det har varit molnigt här haha så kunde man gå ut med shorts och linne. Ska snart fixa lite kvällsmat och göra iordning oss +måste snart flytta mig från balkongen för myggen äter upp mig.

Juste såg även att jag är med i nya Vecko Revyn, fast bilden blev skit och det stämde inte med vad jag hade sagt men lite roligt ändå :)

Plugg..


Sitter på balkongen och pluggar, riktigt roligt när man är utomlands och vill göra annat men vad ska man göra? Borde ha gjort klart den innan jag kom hit..Jag och min studieteknik! Men är snart klar och då kommer jag inte ha läxor på över 1 månad, S-K-Ö-N-T!

31/10


Har precis kommit hem från byn, drog till tågstationen för att kolla tider ska till Portimao någon dag och shoppa, sen svängde vi in på lidl och köpte världens godaste is te och sen drog vi till take awayen med skit god panados, arroz e batatas fritas ;) Nu är vi hemma igen och ska chilla lite och sen ikväll blir det utgång.

Vi har det bra!


Har haft en jätteskön söndag, har varit helt död så vi la oss vid poolen och solade lite och nu är vi i lägenheten och pluggar lite, duktiga tjejer! Imorrn blir det Halloween fiesta på Meetingroom och så ska vi nog också kolla på att hyra cyklar så vi kan åka till stranden mm.

UNDERBART!


Låter bilden tala för sig själv :)

Cheers to the freakin' weekend


Woop woop tagga utgång snart! Vi håller på och taggar till lyssnar på musik och fixar och så. Vi har varit riktigt duktiga idag, stor handlat massa mat och annat som behövdes till lägenheten och sen har vi även städat.

High on life!






2011-10-29


Har precis kommit upp från poolen, blev några timmar idag igen :) Helt underbart och nu ska vi ta en power nap och sen dra till Gran Plaza och handla mat.

Yesterday




Hade en riktigt trevlig kväll igår vi började på meeting room där vi fick en drink av thaa boss och sen var det ganska trååkigt där så vi stack till Latino club där min kompis jobba så fick lite shots och så och dansade massa och ikväll blir det ubi!

Webcam






Lite webcam pics ;) Klockan är snart halv 11 här och vi håller på att fixa oss, ska nog snart sätta mig på balkongen för lite för mys innan vi drar vidare till Meeting room och om det är tråkigt drar vi vidare till Latinoo, tagga!!

Good feeling!


Taggar tills ikväll med tung musik, håller på att göra iordning oss fast det är typ 4 timmar tills vi ska ut haha men tänkte ta en liten för drink hemma och sitta o mysa lite på balkongen, älskar livet just nu!

Parfois


Köpte ett nytt armband igår på parfois, riktigt snyggt kostade ungefär 80kr och såg massa annat där som jag tror jag ska köpa.


HÄRLIGT!




Har legat och solat hela dagen ända sen 11 tror jag till typ 4 och sen gick vi ut på joggingrunda, riktiga hurttbullar är vi! Börjar synas nu att man har varit i solen lite och har bränt mig i ansiktet, men ska inte klaga är riktigt glad :) Nu ska vi nog äta middag snart sen plugga-.- och sen blir det utgång är så galet taggad!!


Dag 2




Lite bilder från igår när vi var i byn. Ska snart ut igen på en liten prommenad efter att vi har pluggat färdigt, lite segt att vi har massor med plugg som måste göras här nere, men vad ska man göra? Skönt när man är klar. Idag är det riktigt härligt väder och solen skiner så vi tänkte lägga oss vid poolen efter lunch :)

MYS!


Bilden är från under dagen..
Har precis suttit på balkongen och myst och ätit kvällsmat riktigt mysig och att kunna vara ute vid den här tiden utan att frysa. Nu blir det att kolla på någon serie och sen sova, ska upp tidigt imorrn har massor planerat!

27/10




Har haft en helt amazing dag idag! Först vakna vi skit tidigt( av oss själva också ) sen plugga vi lite sen gick vi ner till byn och köpte lite grejer och mat och sen la vi oss i poolen och stekte lite, skönt! Älskar Tavira!! Nu håller vi på att göra iordning oss och ska sen ut.


Pool häng, nästa!


Wiihooo solen skiner och det är varmt har precis satt på mig bikinin och nu ska vi ner till poolen för lite solning och bad, ciao!

Tavira!


Nu har vi pluggat i en timme, stolt och håller på att göra i ordning oss för att gå ut på byn ska visa Natalia runt lite ska bli riktigt roligt och solen skiner och man kan gå ut UTAN jacka vilket är underbart för hemma skulle jag gå runt med min dunis..Längtar inte hem just nu förutom min familj och vänner ofc.


Framme!


Härligt! Är framme nu och har hunnit äta världens godaste kebab och stor handlat, lite vuxenpoäng! Kommer ha internet så kommer uppdatera så ofta jag kan:) Nu ska jag göra klart min svenska uppsats och sen får vi se vad vi gör.

Up in the air!


Förhoppningsvis har vi boardat och är nu i luften påväg till världens underbaraste plats! Hörs kanske när jag har landat, är som sagt osäker på om vi kommer ha internet i min lägenhet.

Tavira 26/10-19/11!!

TAGGAD!


Har precis packat ihop allt i resväskorna, skrivit ut biljetter och fixat och tidigt imorrn åker vi till flygplatsen och landar på eftermiddagen, ska bli så grymt kul vet att jag har sagt det många gånger men det är sant är taggad till 100!

2011-10-25






Snart där om 24 timmar är jag uppe i luften påväg till Tavira kommer kännas som att komma hem, ska bli så jäkla skönt. Kommer försöka uppdatera som vanligt men är inte riktigt säker på hur mycket internet jag har. Kommer tillbaka den 19/11 igen.

My girls♥


Kommer sakna mina fina tjejor så galet mycket att det inte är sant, tror nog inte vi har varit borta från varandra mer än 1 vecka eller nått..Hur ska jag klara mig haha? Men veckorna kommer gå snabbt så är jag tillbaka i kalla Sverige igen..

Logitech- Pure-Fi


Har köpt en ny högtalare från Logitech, grym och det bästa är att den är väger inget så den är lätt när man ska resa (och även ljudet är skit bra). Ska ha med den nu när jag åker lätt och smidig. Kostar runt 1000-lappen och finns på elgiganten mm.

2011-10-24


Kom precis hem från Täby C, har varit på lite ärenden. Var tvungen att växla pengar, hämta ut mina glasögon och köpa lite nödvändigheter nu innan jag åker.

Ny vecka, nya tag!


En ny vecka, och om jag har längtat till denna! Bara 2 dagar skola och sen åker jag till Portugal! Åker på onsdag morgon och kommer hem den 19/11, efter det har jag yttligare två praktik veckor här hemma så kommer vara borta från skolan i 5½ veckor hur underbart!? sen är det typ jul :)


APPLE PIE


Har precis ätit en av de godaste äppelpajerna ever, mumma! Nu blir det lite plugg och sen sova är galet trött!

Packar!

Packar förfullt, tvättar och fixar inför resan på onsdag! Är så jäkla taggad att det inte är sant, känns så overkligt. Har iallfall hunnit att köpa det mesta nu innan resan och nu är det bara att växla pengar och hämta ut mina glasögon på posten( har fått sämre syn...yay ) Nu ropar pappa att det är mat, ciao!

Dr. Denim


Äntligen! Har gått runt och letat som en galning efter dessa jeans i stl XS men har typ varit slut i alla butiker och behövde verkligen ett par svarta jeans innan Portugal, så nu behöver jag inte leta längre, riktigt skönt!

(bloggen ser fortfarande konstig ut och vissa länkar funkar inte riktigt men ska försöka fixa det, funkar bara att se i firefox med tror jag)

Söndag 23/10


En bild från igår.
Ska snart ut igen och fota tror jag om vi hinner för ska nämnligen vara i centralen 12:30 så det blir ganska tight men får se :) Hade en mysig lördag med syster kollade på sex and the city och myste åker ju om 3 dagar och sen kommer vi inte ses på typ 1 månad, hur ska jag klara mig?


UNDER CONSTRUCTION


Kände för att det är tid att byta design så om bloggen kommer se lite konstig ut dom närmsta dagarna, är det för att jag håller på och fixar och trixar lite med designen.


Photoshoot!


Var ju ute med syster och fotade innan, var säkert ute någon timme och knäppte ett hundratal kort men det är ju alltid ett fåtal som blir "bra". Här är en bild iallfall blev ganska nöjd med denna har några andra stycken som kommer dyka upp på bloggen senare:)


Hot cocoa


Sitter och dricker kanske världens bästa varm choklad, hitta den i skafferiet när jag städade härromdan och hur god som helst! Ska snart ut och fota med syster var riktigt längesedan jag var ute. Sen blir det nog en sväng på stan måste hitta svarta jeans!


Sunny


Inte så dumt med tanke på vädret här, kallt och regnigt.. Ska bli så skönt att komma till ett lite varmare ställe är lite mer än dubbelt så varmt i Tavira än vad det är här :) Så det blir att packa ner lite tunnare kläder!


Helg!


Hade en jättemysig torsdagskväll med mina fina! Köpte hem sushi och sen hade film mys med SATC! Bästa serien ever haha, sen så blev vi så sugna på kladdkaka så jag och amanda gick upp och gjorde en klockan 12 kanske? Får nog dra till gymmet senare.. Nu blir det lite plugg och sen hade jag tänkt att börja packa åker ju redan på onsdag woop wooop!!!


2011-10-19

  
Lite inspirations bilder..
Sitter och pluggar förfullt, har en svenska presentation imorrn wiiieee..Sen har jag en nyhetsartikel, sam B inlämning och Geologi prov innan jag åker till Portugal. Vilket är om mindre än 1 vecka, crazzy! Så har ganska stress just nu att hinna med allt och sen ska det shoppas grejer och massa annat. wish me luck!


Fall 2011


slängde ihop en liten snygg outfit lite snabbt, måste säga att jag älskar Mulberrys nya väska som ser ut som en blandning av bayswater och deras Alexa bag, tycker det är skönt när man kan ha ett långt band om väskan är tung.. Mysig stickad tröja, svarta stuprör och snygga klackar, perfekt i höst!


Todays details


Röda med hjärta- Henri Bendel, Guldig kedja- Juicy Couture och klon är ifrån 82.


2011-10-17


Åååh ångest! Har så mycket just nu i skolan så det inte är sant, presentation, prov, inlämningar aja nu är det bara att hålla ut 6 skol dagar sen åker jag iväg! Ibland önskar man att man hade en sån här knapp: ►► ! Sjutton vad det skulle vara skönt!

Räknar ner dagarna...


LYX/BUDGET -Bracelet


Längesen jag körde en lyx vs budget! Härromdan fick jag syn på dessa armband på Lindex och blev kär direkt, kostar 79kr/st tror jag medans de övre från Hermes kostar några tusen lappar. Tycker båda modellerna är riktigt snygga och tänker nog inhandla det orangea eller rosa från Lindex i veckan.


Tavira 26/10-19/11!


har precis bokat hemresan, så jäkla skönt för åker om 10 dagar!! Så det blir 25 dagar i Tavira, inte helt fel!? Är så galet taggad så det bara finns inte!


2011-10-15

   
Kom precis hem från stan med min älskade vän Amanda. Har shoppat lite inför Portugal, klänning och lite annat. Avslutade våran shopping på fresco och tog en liten latte, standard! Nu äppelpaj och film, lite lördagsmys :)


Helgmys!


Hade en super mysig fredag med sushi och rosé, mums :) Nu ska jag och amanda in mot stan för att shoppa och äta lunch. Har massor jag måste köpa innan resan och massa andra grejer! Ciao


Café

 
Har nog en "addiction" och det är att fika gör det säkert minst 2 gånger på en vecka, jag fikar inte alltid bullar och onyttigheter, brukar bli en smoothie eller latte( vet latte är inte världens nyttigaste ). Men det är så himla skönt att sitta och plugga någon annanstans än hemma eller skolan. + nu är det höst och då är det också så mysigt att sitta på fik. humm måste nog ta och ändra lite på mina vanor!


2011-10-12


Ännu en dag avklarad, check! Imorrn har jag en arbetsinterjuv (dock på engelskan i skolan, kul gjorde detta i 9an..) Funtar på att tenta av Eng B? Lätt värt! Sen blir det gymmet med amanda, ska till vasastan tror jag det hette där det finns pool :) Nu sängen, soooova, om jag är trött!


Nästan där!


2 veckor kvar, maluca! Ska bli så grymt skönt och kollar man på vädret där nu så är det runt 28-30 grader och stooooor sol, inte så dumt? Så det blir att packa ner bikinin :) Det är galet hur mycket jag längtar, har inte bokat hemresan än men det lutar på runt den 20/11 alltså 3½ veckor i Tavira är inte så pjåkigt, hade bara planerat 2½ men har lyckats förlänga tiden lite!


Needs


Kallare tider vilket betyder att nya kläder, skor och jacka ska inhandlas. Har funderat på att köpa ett bara låga svarta UGGs och en snygg jacka(inte den på bilden dock) Vill ha en moncler men inte den glansiga modellen tycker den ser så "plastig" ut. Sen har jag även vart och kollat på en kofta ovan riktigt snygg, vill ha en marinblå eller beige och en skjorta under, super snyggt :) Sen lite bas saker som svarta jeans och nya vantar behövs också.


PARTY!


En snygg och enkel party outfit! Eftersom linnet i sig är så glittrande, så tycker jag att det blir snyggare utan smycken, kanske några örhängen eller något till, men kan bli för mycket också och det är snyggare med för lite "less is more".


2011-10-10


Ännu en ny vecka...
Sitter i skolan just nu, super kul! Har massor med plugg nu innan praktiken och höstlovet börjar så stressen har börjat smyga sig fram. har även massor som ska köpas och fixas och även presenter med mera, fullt upp kan man säga. Skulle helst vilja ägna min tid åt att fixa och inhandla allt innan portugal men, vad ska man göra..Det är bara att bita ihop och göra det som skas göra.


Sockerkaka


Har precis bakat världens godaste sockerkaka, no jokes! Sitter i sängen nu med te och några bitar av kakan, mums och kollar på SATC, riktigt söndagsmys!


Lördagsmys


Ska snart ut först en snabb runda på stan och sen hem till min fina vän som har köpt ny lägenhet, spännande! En riktig tjejkväll med filmmys och mycket annat! Nu har jag bråttom, ska vara i stan om en kvart hehe..


Höst toppar

6 super mysiga toppar tills i höst skulle inte tacka nej till någon utav dessa, ser så mysiga ut och att de är lite "pösigare" gör det mycket mysigare att ha på sig plaggen, speciellt såhär års. Perfekta tröjor att bara ta på sig till ett bar enklare jeans (förutom 1, kanske ska ha något linne under haha). Länkar till plaggen hittar ni på min polyvore, heter EEllen.
Ha en bra fredag!

FREDAAAAG!!

Du vet att jag alltid finns här för dig!<3
FREDAG!! Ikväll blir det lite chill mys hos mig med fint sällskap, ska bli jättemys :) Var även och tränade imorse vilket betyder att jag har gymmat 3ggr denna vecka och kört badminton en gång, ska belöna mig med lite naturgodis haha så mycket bättre än vanligt! Kör på gymmet imorrn och söndag med!

Finally!



Åååh så skönt med fredag imorrn, helg och ännu en vecka avklarad! 2 ½ en halv vecka till bara sen så blire lite "semester" haha 5 ½ veckor från skolan (prao inkluderat) Ska bli så jäkla skönt och bara vara och inte behöva gå till skolan med massor med plugg och sånt. Nu blir det SATC och sen sova, lovely.


Torsdag 06/10


Glad tjej! Har kört dubbla träningar idag badminton+ gymmet riktigt stolt hehe...Ska även till gymmet halv 10 imorrn med min vän :)Sen fick jag tillbaka min dator som dog härromdan.. älskar skoldatorn!-.- Riktigt sämst dator tror att ungefär 99,9% av hela skolan har fått lämna in sin dator för att skärmen blir vit.. aja nu har jag fått tillbaka min och är nöjd :) Nu blir det plugg och kvällsmat!


TRÄNA!

image description image description
Kom precis hem från gymmet, känner mig lite stolt som drog mig dit fast jag hellre ville ligga i sängen och kolla film haha.. Ska börja träna minst 2-3 gånger i veckan och desutom ligger det massa proteiner i min garderob som väntar på att användas, köpte dom i våras och har fortfarande massor kvar, not good! Men det ska de bli ändring på!! Imorrn är det redan planerat 1 timma badminton och 1 timma på gymmet :)


4 oktober!




4 oktober idag vilket är kanelbullens dag och har lyckats proppat i mig aldelles för många..hehe det blir gymmet i veckan! Första bilden är dagens outfit, hade på mig min nya pälsbolls halsduk men bilden gör den inte riktigt rättvisa så ska försöka få till en bättre!


AT THE GYM!


Var på gymmet idag med amanda och körde hårt haha, måste verkligen komma igång med träningen nu! Avslutade med smoothie efteråt, riktigt mys och ska dit imorrn också. Har även planerat in en hel del träning i veckan och ska försöka att träna så många dagar som möjligt. Nu blir det filmys och te :)


RSS 2.0