Julklappstips!


Tänkte börja nu i juletidens månad med att ge er läsare lite julklappstips, denna gång blev det till henne för runt 100-lappen. Kommer även göra julklappstips för liten större summa och lite andra grejer.

2010/SUMMER/TAVIRA







Ååå vad jag saknar sommaren är så glad att jag har massor med bilder att kolla på och längta tillbaka till sommaren! Det blir portugal nästa år med, ofc! Har varit där nu 12-13 ggr kommer inte riktigt ihåg, men åå vad jag älskar det stället! Vill till värmen nu!!!

Önskelista 2010

My wish list

Detta står på min önskelista i år! Snygga wedges, nagellack, ritplatta, pälsjacka, YSL ringen döör lite varje gång jag ser den ;) Skinn byxor och sist men inte minst en resa till NEW YORK! det var tänkt att vi skulle resa nu i jul till något land, men nu blir det nog på sportlovet eller påsklovet och jag tror eller hoppas på att det lutar mot NEW YORK! :D


Testing testing

Space outfit

Har precis gjort mitt första kollage på Clipper- polyvore, riktigt kul! Kommer nog göra många fler :) Älskar linnet och skorna ååååh!

...


There is always hope...


Ska sova nu, lång dag. Ciao!

Jeffrey Campbell shoes


Skrev bara budget hemsidorna eftersom det finns jättemånga hemsidor på nätet som säljer dom riktiga, Jag vet nelly.com säljer dom äkta också men dom har även liknande för budget pris. kram


CRYSTAL


Gosh! guud va snyggt! give me.
Find: http://bonadrag.com/

EPILOGUE- by Eva Emanuelsen

Tänkte tipsa om ett märke med riktigt snygga kläder, i den lite dyrare prisklassen men så klart värt det! Var inne på en butik i stan härromdagen och fick syn på dessa godingar, riktigt häftiga grejer. Har försökt hittat webbsidan men utan resultat, men man kan säga att det är lite McQueen inspirerade kläder, riktigt snyggt! hittade massa snyggt! Tog en bild på deras broschyr jag fick. snyggt +++


Ysl and Nina ricci



Detta fick jag igår av min mammas kusin, ett ord AWSOME! älskar den blåa färgen på nagellacket och åå vad parfymen doftar gott! :) Färgen på bilden gör inte rättvisa eftersom jag har lagt på ett lager, men kan lägga upp en bild på resultatet på mina målade naglar. love it.

Cupcakes


Bakade cupcakes med jul team, inte världens bästa bild i detta ljus, men ska försöka få lite bättre bilder. Sen fick jag en grym present av min mammas kusin som jag lägger upp senare :D Nu: Glögg fest!

Fotomässan


En dålig bild på mig från idag. Ganska intressant, men var där för att min syster drog med mig, men det var kul. Hittade riktig häftiga kameror som man måste framkalla dess bilder, var riktigt sugen på att köpa någon, dom låg på 300 kr plus att man måste köpa filmrullar till den, kanske någon annan gång. Johanna fick med sig fototidningar och en stor reflekskärm. Det var en med silvrig och guld på samma sida, väldigt bra var den eftersom bilderna blir inte lika ljusa som en helt silvrig. Ska fortsätta med julbaket nu, glöggfest imorrn!

Dom perfekta skorna!


Måste köpa dessa, åå i'm in love!

New years eve dress


Denna köpte jag idag, 399kr Bik bok. Ååå så söt, vet precis hur resten av outfiten ska se ut!

Perfect!


Grymt snygga ringar! Alla från cocoo.se, måste säga att dom lyckas verkligen med sina ringar, ååå vad jag vill ha klo ringen, så jäkla snygg! + bra julklapp!

Christmas is near..


Julen börjar komma till stan! Det var riktigt mysigt igår när jag och amanda gick runt på stan för att shoppa och fika. Fick köpt en present, det är ju faktiskt 1 månad -1 dag kvar haha så det är lite stressigt nu! Dålig kvalité på bilden pga mobil kameran :/ Köpte även en klänning på bikbok idag från Jenny Skavlans kollektion för dom, rikitgt söt ska ha den på nyår till ett par snygga klackar och något rött! kan lägga upp en bild på den senare...

Wonderland


I want Lanvin.. not flowers!








Detta fick jag med mig hem idag från Lanvin shoppingen! Tycker att det fanns jättefina klänningar, men vad ska jag ha dom till, det kommer bara sluta med att dom hänger i garderoben och dammar och det vill jag ju inte.. Köpte två läppglans och en tygpåse, sen fick jag en tyg påse (den med blomman) och en röd scarf, riktigt snygga. Tänk att ha sjalen med ngt hel svart, det piffar verkligen upp! Måste säga att läppstifts askarna är riktigt söta, själv skulle man kunna köpa smyckena, skorna och glasögonen bara för att få de söta askarna:). Ååå vad glad jag är!!

Lanvin for H&M

 
Frågan är orkar jag ställa klockan tidigare för att åka till lanvins kollektion? Det ända jag kan tänka mig köpa är det röda läppstiftet och en tygpåse, har ingen användnig för dom fina klänningarna:(  Så ska man åka ? blir säkert såå om jag orkar!

Snygga ringar!


Riktigt snygga ringar, för runt 100-lappen! Bra julklapps tips! :)

BLACK/RED


Over knee

 
Over knee strumpor 99kr H&M! Sprang runt på stan idag efter skolan för att hitta ett par svart over knee, men gissa att dom var slut överallt :( så fick med mig mörk gråa hem, tyckte faktiskt dessa var snygga och rikitgt bekväma, blir nog att inviga dom imorrn!

Dear santa!


Plugg plugg och plugg!


Sitter och pluggar matte så att pennan glöder, har prov imorrn, mitt första faktiskt. Ojj ojj måste fortsätta plugga nu!

The sky is the limit


Bild tagen av johanna.


IKEA!

Idag har dagen spenderats på IKEA, nice :) köpte lite grejer till rummet, hylla, sov grejer och massa små saker. Imorn ska jag nog gå runt på söder och fynda lite häftig inredning har en lista på saker som måste inhandlas! Nu ska jag fortsätta att städa och ordna!!


Torsdag


Idag besökte jag saco mässan med skolan, det var väl ganska kul men jag känner att det kanske skulle vara mer aktuellt för mig när jag går i trean. Stod och köade med amanda för att få helium ballonger, haha folk var som galna i dom! Vi hade riktigt kul på vägen hem, alla i vagnen måste ha trott att vi var riktigt knäppa haha! Sen har jag bara varit hemma och slappat och pluggat, imorrn blir det gymma, skola, fik med sköna filurer och 2 födelsedags firande, NICE!

Yves saint Laurent


Riktigt snygga ringar måste jag säga! Är riktigt sugen på den mörkblå eller den rosa, fast priset ligger på €144, ungefär 1500kr och det är ganska mycket för en ring, men ååh så fina dom är!

And yes, I'M ADDICTED!


Vad kan jag säga? I LOVE NEW YORK, hahaha.. Längtar tillbaka så mycket, det var ungefär exakt ett år sedan jag var där och gosh vad jag älskade den staden!! seriöst vill tillbax nu, haha:D

CLEAN!!


Tänkte tipsa er om att det är mycket viktigt att rengöra sina smink penslar! Fick med ett "pensel shampoo" när jag köpte mitt ID smink, man kan även använda vanligt shampoo när du rengör penslarna. Tänk hur mycket smuts och gammalt smink det sammlas i penslarna! så därför är det bra att tvätta dom då och då :D

Inköpt!


1. Läppstift viva la diva 30kr 60kr, 2. Örhängen Ur&penn 25kr 49kr.
Köpte lite små saker i helgen, det blev ett läppstift och ett par eftertraktade vinge örhängen. Eftersom jag bara kommer använda ett örhänge i taget, tänkte jag göra det andra till en ring. Köpte även ett par svarta jeans (leggings, fast är typ som jeans) från Dr.denim UBER sköna!!

UPDATE: läppstiftet är inte så mörkt rött, det är lite genomskinligt shimmer rött :)

Outfit kollage


Weekday, H&M och monki och de älskade Jeffrey campbell skorna!

A new week


Bild: Johanna Andersson
Tog lite bilder igår med johanna, här är en bild från dagen :) Firade även pappa igår, farsdag. Jag och min syster gjorde en tre rätters middag, super mys! köpte lite nya grejer i helgen som jag ska visa, har lektion nu, ciao!

Today


Bild på mitt nya glittriga linne från gina tricot 100kr på rean! köpte även en snygg tub-kjol på weekday i samet, lägger upp en bild på den någon dag!

dreams..


Hej vinterland!


Bilder: Jag
Sitter och myser i soffan och ute snöar det som bara den. Tog det första kortet runt 10 tiden kanske och den andra tog jag för inte så längesedan, och oojj vad det snöar här ute. Nu börjar man verkligen känna av vintern och jul känslan, är riktigt sugen på lussebullar! Ska återgå till mitt Tv tittande, kram!

Ny


love hurts.


Michael jackson, Ny låt?

En sprillans ny låt av michael jacksson, lyssna på hans hemsida!


http://breakingnews.michaeljackson.com/SE/ (klicka på bilden och kom direkt till låten)

Hittade tyvär inget youtube klipp:( Har väldigt svårt att tro på att det verkligen är han som sjunger. Läste posh 24 för någon dag sedan och hittade denna artikel (http://www.posh24.se/michael_jackson/michael_jacksons_mamma_lacker_helt_ny_mjlat), där det står att hans mamma har läckt ut en låt av han, men hans barn tror inte att det är han som sjunger.. Är det michael jackson vi hör eller är det någon helt annan? Vad tror ni?


My week!


Bild: Johanna andersson
Har inte uppdaterat så mycket på sistone, har lite saker jag måste fota! hehe.. Men mitt höstlov har varit mys mys, träffat kompisar och hunnit se social network och SAW 3D, måste säga att den var grymt äcklig, alltså saw haha den andra var riktigt intressant! har shoppat en hel del, pälsväska, kjol och ett glittrigt linne har även spanat in en riktig snygg metallic stickad kofta från gina tricot som man kanske ska slå till på?! Men ska även köpa en illustrator platta plus en skit snygg skin sak kavaj.. PEACE!

Inspiration!


Tänkte tipsa om en hemsida som heter Weheartit.com, en riktigt bra sida där medlemmar kan lägga upp bilder som alla andra kan se. Blir genast inspirerad när jag ser de söta cupcakesen, outfits, häftiga bilder och mycket mer. Själv gjorde jag ett eget kollage precis med lite bilder. Klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan!

NEW YORK, I LOVE YOU!


My love for you..


Tagen av mig, med hjälp av en ficklampa i ett mörkt rum, använd lång slutartid!

HUGE AWSOME EVERYTHING


Knit and fur


1/FASHION/SHOES


Gjorde precis ett litet kollage med blider från min gammla blogg, med snygga skor och mode tidningar!

RSS 2.0