400kg skum tomtar


Har suttit hela eftermiddagen med att lägga skum tomtar i små cellofanpåsar som ska skickas ut till kunder och vet inte hur många jag gjorde och har hur många kg kvar och lyckades få i mig så många så jag mådde illa haha..

DIMACCI


Så grymt snygga armband, var och kollade på dessa idag i sturegallerian. Säljs i butiken My Closet, har inte sett dessa någon annanstans men föll direkt för det orange/guldiga super snyggt! Har aldrig hört talas om Dimacci innan men de har verkligen snygga armband!

Gant


Det som låg i NK påsen, en fin stickad tröja från Gant. Har kollat på denna rätt länge och nu när jag var där och kollade och den satt så fint var jag tvungen att köpa den, ska köpa en fin rutig skjorta att ha under!

Photoshoot!


Har haft en riktigt rolig dag på praktiken började med att jag gick ut på stan för att handla kläder till en fotografering som är imorrn, riktigt roligt och fick göra det själv. Sen så fick jag följa med på en fotografering som var på taket av resturangen Grill som ligger på drottninggatan så det var riktigt kul men det var hur kallt som helst och tyckte synd om modellerna som fick stå i T-shirt typ, brr..

SNÖ!


Snöade för första gången nu i vinter, inte direkt som på bilden jag tog förra året men längtar verkligen tills det kommer riktigt mycket snö så mysigt, fast kanske inte riktigt när allt smälter men... Har iallafall bakat lussebullar eller snarare kollat på och ätit allt för många. Imorrn ska jag iallafall till praktiken mår så mycket bättre nu!

26/11


Idag har det gått exakt en hel vecka sen när jag kom hem från Portugal och saknar det varje dag, hade det så grymt roligt att det inte finns! Men det är mysigt att vara hemma ska baka lussebullar idag och imorrn är det första advent så det kommer bli mys och det är mindre än 1 månad kvar till julafton, galet vad snabbt tiden går!

Snygga klockor!

Läste att blondinbella ska öppna en webbshop och sälja dessa snygga klockor från Daniel Wellington, hade tänkte mig en hel guldig klocka men när jag fick syn på dessa så kanske det blir en sån här istället? Något att skriva upp på önskelistan, funtar på den rosa/blåa eller den röd/vit/blåa högst upp i hörnet, tycker alla var fina men dessa två var snyggast enligt mej.

NK


Var ju på NK i tisdags och köpte med mig en tröja har dock inte lyckats fota den än.. Idag har jag iallafall varit hos doktorn för att kolla upp vad det är som gör att hela halsen och huvudet håller på att sprängas, fick med mig medicin hem och hoppas på det bästa för på måndag ska jag vara med på en photoshoot och vill verkligen gå på den!

Hollister+ vantar


Detta låg på sängen när jag kom hem från Portugal i lördags, mamma hade varit och köpt fina toppar på Hollister (är lite av min favorit just nu, synd att hela stockholm går runt med det)+ ett par mysiga vantar. Har även spanat in en skjorta där som jag ska köpa, som passar perfekt till en tröja jag köpte på NK i tisdags, bilder kommer.

Praktik: Dag 2


Tog en liten bild med mobilen när man kommer in i lounge/receptionen (riktigt mysigt kontor!)

Andra dagen på reklam byrån gyro avklarad, idag fick jag sortera häst namn haha, är till we love horses ett samarbete med H&M och sen även skriva ner en interjuv lite kul men trodde jag skulle dö har gått och blivit sjuk och vill verkligen dit imorrn för jag ska handla kläder för en photoshoot och skulle verkligen vilja göra det!

Gyro


Har precis kommit hem från min praktik, hann även med en runda på Hollister och köpte en blus. Praktiserar på en reklambyrå vid namn GYRO, hade riktigt roligt idag. Påvägen hem möts man av ett upplyst stureplan med granar, julbelysning och en gigantisk boll med juldekorationer, riktigt mysigt nu är det bara snön som får komma! Längtar faktiskt lite.

2011-11-20


Bild från Latino Club.


Vaknade inte för så längesen och att bara kolla ut genom fönstret får mig att frysa, vill tillbaka nu nu nu!! Hade världens roligaste veckor och vad galet mycket vi gjorde, har planerat en spikad resa ner dit i sommar i juli-augusti och sen kanske på sportlovet? Skulle vara hur grymt som helst!


Suécia




Kom precis hem från Arlanda har haft 3½ underbara veckor med min fina Natalia. Har knappt sovit något idag, kom från the meeting room vid halv 6 tiden kanske? och sen skulle vi upp runt 7 så har inte riktigt sovit så mycket men lyckades somna på flyget som tur var! När jag kom hem låg det massa saker på sängen som min fina mamma hade köpt, ska visa sen när jag lyckats fota.


Imorgon


FML! imorrn åker vi hem och vill verkligen inte till kalla och tråkiga sverige, det kommer bli jättekul att träffa alla och så men älskar lilla tavira så mysigt här! Aja har lite framtida planer för en resa hit snart igen så hoppas på det :)

2011-11-17


Har legat vid poolen idag några timmar har varit super väder här idag, sol och 20grader kanske lite mer i solen men lyckades få lite färg idag iallfall och imorrn ska det bli bra väder med! Sen ikväll ska vi dra till gran plaza för middag och bio, ska se den nya twiglight filmen!

ONSDAG


Kom precis hem från byn har vait och handlat lite som jag var tvungen innan vi ska hem.. Ska ha fajitas kväll idag och sen ska vi ut till någon bar, det är ju trots allt lill-lördag? Haha

Waikiki


Sitter just nu i bibiloteket i Tavira Garden, inget internet i lägenheten så får gå ner hit..Bild från i lördags på meetingroom, var någon hawaii/Waikiki party typ, lite kul kommer sakna allt nu när jag åker hem.. Ska snart till Gran Plaza för lite shopping och sen blir det praktik i några timmar!

Extern laddare


Hittade denna smarta grej inne på worten (en portugisisk elektronik butik) Jäkligt smart att ha i väskan när iphones alltid vill laddas ut och så kan man bara sätta in denna i telefonen så laddas den. Kostade ungefär 100kr och värd varenda öre.

2011-11-14


Vi lever, var värsta stormen inatt trodde att husen skulle gå sönder och jäklar vad det blixtrade. Internet funkade inte idag i lägenheten så nu är vi nere vid restaurangen där de har wifi, skönt! Gick till plaza för att gå in på internet men såklart funkade inte det heller, aja ska snart på fotboll och hoppas internet funkar i lägenheten nu när vi kommer!


Ketchup


Något jag verkligen vill ha och tycker är grymt snyggt är en färgstark ketchup färgad halsduk, lite synd att jag inte köpte en på primark när vi var där för någon vecka sen. Jag skulle iallafall matcha den med snygga heels och jeansjacka!

Grattis pappa!


Grattis pappa på fars-dag! Hoppas din dag har varit grym! Saknar och älskar dig!

Världens bästa! Sempre <3

Tavira




Sitter i sängen och är galet trött, har nog sovit alldeles för mycket haha.. Var uppe på taket härromdan och tog lite bilder och det är verkligen vackert! Kommer sakna tavira så mycket, men kommer tillbaka snart igen!

2011-11-12

Ligger i sängen är så galet trött men det ska inte stoppa oss från att gå ut ikväll haha, vår sista lördag här måste ju uttnytja tiden vi har kvar här så mycket som möjligt! Ska nog kolla på någon film nu och mysa lite sen måste jag börja göra iordning mig.


Gold


Något som står på inköpslistan är en guldig klocka! Jag tycker båda ovan är riktigt snygga, dock är jag tveksam på marc by marc jacobs klockan eftersom jag tycker det är ganska dålig kvalite på mycket utav grejerna jag har köpt därifrån. Har ju en silvrig Michael Kors klocka och tycker den är bra så man kanske ska köra på samma? Får se, ska gå och kolla på dom när jag kommer hem till stockholm.

Hey nanana

Sitter i lägenheten nu och lyssnar på musik och taggar inför ikväll då blir det fiesta på meeting! Sista arbetsdagen idag denna vecka, nya tag på måndag! Sen måste vi börja packa ihop snart och börja storstäda hela lägeheten, can't wait! Nej inte tänka på sånt nu är så jäkla galet glad idag, high on life! Woop woop TGIF!!!


Fredag!


Jättebra väder idag, varmt och sol! Kanske inte för att ligga vid poolen och sola men det är varmt och man kan gå ut i linne utan att frysa. Har precis ätit lunch och håller på att städa lägenheten, snart måste vi ner till byn för att lämna cyklarna och jobba. Idag är det bara en vecka kvar typ tills vi åker hem och åååh vill verkligen inte hem till kylan!

11/11/11 11:11




Ny väska?


Har hittat den nya perfekta väskan! Från Tory Burch kostar lite mer än 600$, svider lite med tanke på att jag ska spara till min resa i sommar.. Vi får se, skulle behöva en ny med tanke på att min mbmj väska börjar slitas och har bara haft den i lite mer än 1 år. Hittade annars en liknande idag på parfois för 30€ lite skillnad på pris så ska nog gå och kolla på den senare i veckan!

Mys!


Har precis ställt in sockerkakan i ungnen så nu sitter jag och natalia och väntar förfullt haha och i bakrunden spelas det jul musik, det börjar ju närma sig! Är ju ungefär en månad kvar när vi kommer hem. Imorrn ska vi nog ner till byn och sen måste vi lämna tillbaka våra cyklar, efter det blir det prao och sen utgång till meetingroom!

TORY BURCH


Dog lite när jag såg dessa armband, så jäkla snygga skulle vilja ha alla! Något att skriva upp på önskelistan? Vet dock inte vart man kan köpa dessa smycken i Sverige, vet att Nathalie Schuterman säljer lite Tory Burch grejer, köpte ju mina ballerina där. Dessa kostar runt 600-700kr.

2011-11-09




Lite bilder från Santa Luzia igår.

Har precis ätit en jättegod middag efter shopping och praktik (Älskar att shopping centret här har öppet till 23:00). Jättemysigt att de redan har börjat med juldekorationer här, dock blir det inte riktigt samma sak när det är varmt ute. Ska nog kolla på någon film nu och sen sova...

Meetingroom


Bild från i lördags, kommer verkligen sakna Tavira grymt mycket! Men kommer tillbaka snart igen och ska plugga portugisiska under vår terminen för att bli ännu bättre. Sen har jag redan planerat att stanna här under en stor del av sommarlovet nästa sommar så det ska bli hur grymt som helst, brukar vanligtvis vara här under ca 3 veckor men det är alldeles för lite!

Last night




Var ute igår en vän till mig skulle åka hem idag så vi hade lite avskeds firande, väldigt trevligt. Snackade, spelade dart och umgicks och juste jag är grym på dart! Idag ska vi nog svänga förbi shopping centret snabbt och sen ska vi upp till mina vänner och sen blir det jobb.

Off to work!


Ska nu dra till praktiken! Ska vara där vid 5 tiden. Ovan kan ni se baren och till vänster vid typ ankaret ligger ingången till restaurangen, får se när vi kommer hem ikväll. Idag är det bara 11 dagar kvar och jag är verkligen inte taggad på att åka hem..

Santa Luzia




Cyklade till Santa Luzia idag och kollade lite, men det var typ bara jag och Natalia där.. Verkligen stor skillnad än vad det är på sommaren! Tog mig ett dopp också, eller inte för det var galet kallt och äckligt vatten.. Har precis käkat lunch och ska snart börja göra iordning oss för praktiken snart.

Tisdag 08/11


Hyrde ju cyklar igår tills på fredag och nu ska de användas flitigt tänkte cykla till någon strand idag kanske, vädret är väl inte sådär jättebra men vill visa Natalia runt lite. Klockan 5 måste vi vara på praktiken så vi kommer inte cykla så långt.

THE VIEW


Min solstol och snygga kalles kaviar handduk..

Utsikten över den lilla poolen, finns en större nere vid receptionen/restaurangen som ligger lite längre bort.

Utsikt över Tavira, man kan se havet allra längst bort.

Som jag lovade, lite bilder från takterassen. Låg där i några timmar innan idag och sen gick vi ner till byn för att hyra cyklar så vi har dom tills fredag, får se om vi förlänger tiden och har dom lite längre :)

The roof


Var på taket på vår lägenhet igår och solade, riktigt mysigt fast det blåste lite. Ska ta med mig kameran dit upp någon dag så ni kan få se vilken underbar utsikt det är där uppe, man kan verkligen se hela Tavira! Nu ska jag försöka få liv i sömntutan som vägrar att vakna, ciao!

06/11


Känns verkligen inte som att det är november nu, det är galet varmt här idag och har legat några timmar på taket super skönt! Ska snart fixa lite mat och sen får vi se vad vi hittar på.

It only makes me stronger


Bild från igår. Ska snart ut till meeting room kanske drar vidare till Latinoo sen vem vet? Sen nästa vecka börjar praktiken och det ska bli riktigt roligt, ska även hyra cyklar så vi kan ta oss runt lite lättare också.

SOL


Har precis ätit en sen lunch, har legat på tak terassen någon timma och förhoppningsvis förbättrat färgen lite. Ska snart till Gran Plaza för shopping, mat och presenter ska inhandlas! Om 2 veckor är jag i kalla och tråkiga sverige, längtar inte! Men kommer tillbaka hit så snart som möjligt hoppas jag!!

2011-11-05


Vaknade för någon timme sedan, ska snart ut i det fina vädret och lägga oss vid poolen om Natalia bara vill vakna. Sen måste vi iväg och handla, igen.. Är säkert och handlar varje dag för maten tar slut hela tiden haha. Blev bloggraped igår av miss natalia..skit kul! Måste lära mig att logga ut.

Outfits


Lite outfits från året som har gått. Längtar inte tills jag måste använda min dunjacka, och det måste jag troligtvis när jag kommer tillbaka till Sverige.. Nu: Göra iordning oss för att gå ut!

Wish list!


Detta står på min önskelista i jul. En finstickad tröja i marint eller beige från Gant (vet att den på bilden är från Ralph Lauren) Snygga armband, en vinröd hoddie från Hollister, chanel lack, snygga jeans, parfym och ett par nya Uggs mina jag har är sjukt smutsiga..

At the bridge


Bilder från den gamla bron i byn.
Har precis kommit hem från byn var och pratade med vår praktik som vi ska ha där nästa och veckan därpå, ska bli så jäkla roligt :) Var ganska kyligt ikväll så jackan och halsduken fick hänga med och även mina nya skor, mys. Längtar inte till svinkalla sverige nu iallfall...

TACOO!


Åt tacos innan och galet gott var det, tror aldrig tacos har varit så gott som då. Tog med oss fyra påsar tacos krydda från sverige eftersom jag inte tror det finns här. Sen att hitta creme fraiche inte det lättaste, hittade iallfall en burk idag som tur var!

2011-11-04




Har precis varit i byn, svängde förbi där vi ska praktisera lite snabbt och sen gick vi runt lite i butiker och köpte lite presenter och sen mat. Ganska bra väder idag förutom att det regnade lite innan men nu är det sol :)

@FARO






Lite bilder när vi virrade omkring i Faro haha..

Skype!


Sitter och skypar med min syster som jag saknar grymt mycket! Känns konstigt att vara borta från henne i nästan 4 veckor och sen nu fick jag reda på att hon inte kommer vara hemma när jag kommer :/

Gårdagens äventyr


Tågstationen i Faro.
Var ju ute på lite äventyr igår till Portimao, åkte tåget från tavira tidigt och kom hem sent med massor av kassar. Fick vänta i ca 1 timme i Faro så vi gick in i staden men var typ helt dött så vi vände om innan vi skulle virra omkring oss och inte hitta tillbaka. Var lite tungt att bära hem alla påsar men så värt det, älskar köpcentrum här i Portugal mycket fräshare än de i Sverige och lite roligare med omväxling på butiker inte bara ginatricot och bikbok mm hela tiden

Dagens outfit!


Dagens outfit för i eftermiddag-kväll annars gick vi runt i bikini vid poolen men sen mulna det till och blev kyligt..Har på mig mitt nya skärp och spetströja som jag köpte igår och sen min marc by marc jacobs väska, converse och Dr.denim jeans.

Donuts


Vi blev riktigt sugna på donuts när vi var inne på continente och skulle handla mat så vi köpte hem 3, och jäklar vad goda :) Nu ska vi kolla lite på någon Tv-serie och mysa.

SHOPPING


Var i Portimao igår tog oss säkert 3 timmar dit haha fick vänta i 1 timma varje gång vi skulle byta tåg..Iallfall när vi kom dit spö regnade och hade vi paraply? nej så var helt dyngsur inne på shopping centrumet men tröstade oss med att spendera allt för mycket pengar i butikerna! Köpte massa fint, visar någon dag :)

01/11


Är så jäkla trött fast jag vaknade jättesent idag haha, så idag har vi bara tagit det lungt hemma och städat och imorrn drar vi nog till Faro eller Portimao för shopping :)

@Meeting room






Galen kväll igår! Började på meeting där vi var några timmar och sen drog vi till Latino men där stannade vi max 10 min, var fett tråkigt där så vi gick tillbaka till Meetingroom igen och dansade tills det typ bara var vi på dansgolvet, en väldigt lyckad kväll!

Let's go party people!


Håller på och fixar oss ska till meetingroom snart på Halloween fest! Fixade naglarna lite med Zebra mönster rawr haha kände mig lite för Ohalloween eftersom man ska egentligen ha dresscode lobisomens e vampiros, men eftersom jag inte har något här eller känner för att klä ut mig jättemycket får mina naglar duga haha.. har även en svart klänning så lite "fixad" är man väl och folk här klär inte upp sig så mycket när de ska ut med..

RSS 2.0