doughnut


Har köpt mig en doughnut till håret igår, älskar den skit mycket och lätt att använda, finns på glitter i sverige tror jag :) Nu ska jag till poolen, och sen blir det till meeting room!!


FRIENDS




Idag kommer världens bästa amanda och ellinor hit, de ska vara här en hel vecka och vi ska hitta på massor med roligt! Bildern är från förra året vi var där :) Om ni undrar varför vi har dessa solbrillor på oss är för vi åkte över till spanien förra året när spanien spelade final i VM? haha tror det var vm/em så vi kände oss för att matcha den spanska flaggan med dessa. KRAM!


Tavira garden


Utsikten från våran lägenhet! Området vi bor på heter Tavira Garden, jättemysigt! Det finns allt från Pooler, tennisbana, gym och restaurang! Nu snart ner till byn för middag!


By the pool


Ligger och solar vid poolen, lite monligt men skit varmt! Ska äta lunch vid restaurangen nu, sen vidare till lite butiker och sen till våra vänner som bor här i Tavira!


On my way!


Nu är jag på väg! Sitter antagligen på flyget nu och snart landar jag i Portugal! Ska bli skönt att komma dit, träffa vänner, känns lite som ett andra hem har ju varit där så många gånger och hittar överallt :) Kommer tillbaka om 3 veckor, tar med mig min data har ju internet där jag bor så det kanske blir några inlägg.


THE BODY SHOP


Köpte denna i förrgår på the body shop, var 50% så fick bara betala 85kr. Super bra! Älskar hur denna luktar! Imorrn åker jag till Portugal, ska bli super skönt att komma dit har varit där 14 gånger inräknat med denna gång och kommer aldrig sluta älska landet och den lilla staden vi har lägenhet i! Mina fina vänner kommer dit på tisdag och är där i en vecka, ska bli super roligt!


Gårdagen i bilder




Dagen började med att jag mötte upp natalia i stan och så gick vi och fikade i kulturhuset där uppe, tror det heter panorama eller nått sånt. Skit mysigt och jättebra utsikt, varför har jag aldrig tänkt på att fika här innan?  Sen gick vi på stan lite fick med mig en sak från The body shop som jag tänkte visa senare:) På kvällen träffade jag pappa och vi gick och åt på grodan, jättegott tog en caesar sallad, mums!
Nu ska jag göra iordning mig och åka till min fina vän och kolla lite film.


Fint från nelly!


Gjorde ett litet collage i polyvore igår, vet dock inte om dessa grejer finns kvar på nelly.com men allt i collaget är därifrån! Blev helt kär i den valentino inspirerade väskan, riktigt fin!


Sommar läsning


Har köpt nya böcker, så nu kommer det bli en hel del läsning! Läste 11 böcker förra året i portugal haha, vi var där i 3 veckor..När jag har börjat med en kan jag inte sluta haha! Brukar aldrig annars läsa, men älskar att ligga vid stranden med en bra bok i handen.
Tips på några bra böcker:
Elsas värld/mode
Maria ljungstedt-
Alla hennes böcker är bra!
var är alaska?
När livet stannar
tusen strålande solar



a woman's right to shoes


Fick med mig dessa idag, båda från scorett. Det var 2 för 1 så när jag såg de metallic med rosetter och behövde ett par bruna så slog jag till, 2 skor för bara 500kr är inte så dumt!


pearl earrings


Köpte inte så mycket i mallorca, det blev två klänningar och dessa örhängen. Var bara tvungen att köpa ett par sötvattenspärl örhängen eftersom de kommer från Mallorca och är riktigt populär vara, eftersom nästan alla butiker säljer det där.


Versace for H&M


Versace för H&M, grymt roligt! Versace har riktigt häftiga grejer så ett samarbete med H&M kan ju inte vara helt fel? Det kommer finnas dam- herrplagg, accessoarer och även inredningsprodukter. Så när släpps denna kollektion? Jo den 17 november i år, så lägg datumet på minnet! Det kommer även släppas pre-spring kollektion på webben den 19 januari 2012. Nu blir det att vänta 5 månader för att kollektionen ska släppas..


Marc by marc jacobs


Fick med mig ett linne från stan i söndags, ett bas linne med lite detaljer, som jag gillar. Linnet kostade 415kr, förr 830kr så ett riktigt kap! det är 40-50% på nästan hela Mbmj butiken ville köpa det mesta haha men måste spara pengar nu..Var även inne på shuttis idag, hitta inget jag ville ha var riktigt sugen på en super fin Missoni halsduk jag sett på hemsidan, men den var slut:/


In mot staden..

Ska snart åka in till stora staden för att gå på lite rea, var ju där igår men hann inte med så mycket för att affärerna stängde så tidigt. Fick med mig ett linne från marc by marc jacobs, men det funkar inte att föra över bilder från kameran :( Så får visa det senare... Bjuder på ett lite fint collage så länge!

STOCKHOLM!

Är äntligen hemma från Mallorca, super skönt, trist att det är tråkig väder här hemma, men men.. Har haft en super bra vecka! Imorrn ska jag träffa mina älsklingar och det blir nog en liten tur på stan, eftersom det är massor med rea, och vad är inte bättre än att fynda snygga saker? Haha xD Ska packa upp väska nu, ciao!

Pool häng!

Har precis ätit lunch, ska bli skönt att komma hem till riktig mat som inte är friterad! Ska snart upp till poolen och sola lite, är sista dagen idag:( lite tråkigt men sitter snart på nästa plan till portugal:D

Spaiin




MAT! haha så typiskt mig, det är all inclusive på hotellet så det är att passa på när man kan, skojja nej men det blir lite mer än vad man brukar, fast det mesta är frukt och sånt. Har fortfarande super bra här, ska snart ner till poolen och hänga lite, myys :) Måste säga att det är helt underbart här, saknar dock mina vänner och mamma men snart träffar jag dom igen!
Kram


Bra dag!

Har haft en super dag idag! Bränt mig lite men sånt händer Haaha:) imorrn har vi hyrt bil och ska åka till deia, soller, valldemosa och lite andra ställen jag inte kommer på!

Mallorca!


Har varit här nu i någon dag och det är super, älskar verkligen mallorca och vädret är verkligen super! Solar och badar hela tiden:) Har massor med bilder att visa när jag kommer hem!


På flyget

Just nu befinner jag mig säkert i luften, påväg till Palma som ligger på mallorca. Ska tillbringa en vecka här med släkt, ska bli super mysigt har varit här några gånger innan men då har vi bott i våra släktingars hus. Ska bli roligt att komma iväg och bara vara, ska bli super sköönt. Blir nog en och annan shopping tur med, det finns ganska bra butiker inne i palma. Hitta ingen bra bild på hotellet som vi ska bo på, men jag lovar att jag kommer ha massor av sånt när jag kommer hem!

Eftersom jag är utomlands, kommer det inte bli så bra uppdatering..


Flygplans outfit!


Detta är min flygplans outfit! Ballerina- Tory Burch, Shorts- H&M, Kofta- Michael Kors, Blå tröja- H&M och ray bans :) + Världens bästa bok som jag inte har lykats läsa ut men det blir det nog ändring på.

Nu: Påväg till arlanda!!


Packar för fullt!

 
Håller på att packa, och hela mitt rum är helt kaos, kläder och saker ligger överallt så måste nog städa också, men så blir det innan man åker iväg. Tror att jag har packat ner allt. Boken som ligger i resväskan är ett hett tips! Älskar alla hennes böker, har läst alla och ingen är en besvikelse, så om du gillar skräck romaner så är denna perfekt!


För 50-lappen


Kan du få detta linne eller i en anna färg på Gina tricot, inte så illa!? Dom hade i en fin turkos färg men eftersom jag hade tittat på denna så blev det den. + Skit snyggt instoppat i höga shorts!


Sommarlooov!

Eftersom jag åker till Mallorca imorrn har sommarlovet börjat! egentligen skulle jag gå till tisdag nästa vecka men tog ledigt. Idag i skolan hade vi betygsamtal och trodde att jag skulle få g i natur A och matte A men fick VG, sen i Eng A fick jag MVG!! Är skit stolt! Nu ska jag packa och fixa, mitt plan går kl 06:00 imorrn så det blir att gå upp tidigt!

bild ifrån Deia.


Body scrub


Har köpt världens bästa bodyscrub, eller den luktar super gott haha och det bästa är att jag bara betalade 15kr för denna! Köpte den på gekås förra veckan, och det blir att ta med nu när jag åker utomlands så man slipper att flagna mm..Kan visa lite annat jag har köpt också men det är tråkiga saker som schampoo,tvål,smink bortagning, solskyddsfaktor mm..


Trying to find the perfect dress..

Är på jakt efter den perfekta sommar klänningen, vill ha en kort typ som den med lite mönster på här nedan och en långklänning. Har nästan gett upp hoppet på att hitta den perfekta långklänningen, har kollat i nästan alla butiker men de har bara dom i trikå material eller så är det inte i min smak.. Haha men får kolla nu när jag åker ut och reser om jag hittar några klänningar.


2 nya!


inte världens bästa bild men...Dessa två godbitar har jag nyligen köpt och älskar båda! En jumpsuit och en vad ska man kalla det dra över bikinin grej haha nej men super snyggt att dra på sig precis innan man ska ner till stranden eller bara ha på stan tillsammans med ett par shorts(den är ganska kort) Kommer bo i dessa i sommar!


Gina tricot


Alltid lika kul när man hittar likadana tröjor och annat som man har köpt innan, fast billigare..Har ju denna fast puder rosa från topshop och den kostade 500kr medans denna bara kostar 200kr och finns i andra fina färger. Jaja man kan ju inte veta detta att det kommer komma billigare och likadana, men lite tråkigt är det allt för den är identisk till denna..


Här är en bild på den från topshop som jag köpte i typ februari eller nått sånt!


STOCKHOLM


Nu ska jag sätta mig i bilen mot sthlm! Fem timmar i bilen och 30 grader ute wihoo...Har saknat mina fina vänner, fast jag bara varit borta i några dagar haha.. Men ska bli super skönt att komma tillbaka och sova i sin egna säng! Har massor bilder från helgen jag ska visa+ det jag handlade på gekås.


Sommaren 2011


En liten strandoutfit så här inför sommaren, måste säga att missoni levererar! Älskar deras kollektion och inte prata om deras söta bikinisar!! Synd att shortsen ligger runt 2500kr..Väskan är från favorit märket marc by marc jacobs, flipflops-havianas, linnet H&M och den söta bikinin kommer ifrån Victorias secret:)


Underbart!




har spenderat dagen såhär, solat, badat och cycklat samma tur idag igen och vi kollade hur långt det var, 7 km dit och 7km hem alltså 14km har jag cycklat idag och igår + att det är världens längsta uppförsbacke dit, det kanske blir samma tur imorrn, eftersom jag har proppat i mig kakor, bullar och tårta idag och har precis bakat massor med vanilj och kanel bullar som ska ätas :) MUMS!


1 vecka kvar!


Om en vecka sitter jag på planet till varma Mallorca ska bli så härligt att komma bort:) Ska fira min farmor och farfar som fyller 70 år så det ska bli riktigt mysigt! Vi kommer bo lite utanför Palma sen tänkte vi besöka Deia och soller eftersom det är så fint där!


Shopping


Förutom det jag köpte på gekås köpte jag ett halsband och ett armband. Armbandet tänkte jag fästa mina Tomas Sabo berlocker i. Nu ut i solen och sola lite, det är underbart väder!


2011-06-03


Har varit på gekås idag, om någon har sett programmet Ullared på kanal 5 så vet ni. Blir alltid ett besök när man är här nere :) Ska visa sen vad jag köpte, det mesta var nödvändiga saker som lotions, sol skyddsfaktor, smink bortagning. Mamma som vanligt prat glad stod säkert i 10 min och prata med Morgan om allt möjligt haha xD Sen har jag ock mina fina kusiner kanske cycklat lite mer än 10km? Säger bara att det känns i benen nu:) Nu är det film, kram!


Onsdag!!

 
Tackar för att iphone finns, har pluggat in den i datan så nu kommer inte denna 5 timmars bil resa mot kusinerna bli så tråkig, eftersom jag har tillgång till internet! Wiiho haha..Har varit på karlbergs hinderbana idag var väldigt roligt men jobbigt gjorde rundan 3 gånger på raken. Ser kanske inte så farligt ut på bilderna men det var det! Stegar typ 7m upp i luften, över två meters väggar, djupa gropar och mycket med, var helt slut efteråt!


RSS 2.0