Fredag!




Började dagen men UF föreläsning på stockholmsmässan, ganska kul och sen träffade jag två fina och fikade lite och sen blev jag interjuvad av veckorevyn med bilder och allt haha.. Sen fick jag den super smart ideén att köpa hårfärg och blondera mitt hår och nu ser jag ut som en kyckling (y) kommer gå med mössa tills det ser bra ut..Åååååh ångest FML!!!!


Wonderful


Gary go- Wonderful

Imorrn är det äntligen fredag, riktigt jäkla skönt! Imorrn blir det träningspass på sats och sen bad i pool, mys! Ska försöka träna lördag och söndag med, måste komma igång (har sagt det i veckor nu). Nu ska jag ha lite torsdags mys med te och ansiktsmask innan min beauty sleep haha..


Apps!

Tänkte tipsa om lite fotoappar jag använder dagligen:

Min favorit! Instagram. Det är lite som en fotoblogg där du kan lägga upp bilder och lägga på filter, du kan följa dina vänner och kommentera andras bilder mm och det kostar inget! Om ni vill kan ni följa mig, heter picsbyellen.

Filter mania! En annan fotoapp där du kan lägga på filter och sen kan man ladda ner flera olika, lite som instagram fast utan att man delar bilderna och det finns lite annorlunda filter på denna. Denna app är gratis också vilket är super.

En annan app som jag verkligen älskar är Hipstamatic, är en kamera app där du kan byta ut "objektivet" och "filmrullen" så att du får olika effekter på dina bilder. Denna app kostar 15kr men är värd varenda öre!

Labelbox, en app jag hittade för någon dag sen bara och gillar den starkt! Där laddar du upp en bild och sen kan man lägga på texter på dina bilder, det finns olika "tejpar" eller hur man säger haha.. som man kan använda sig av och sen kan man köpa till fler. Denna app är också gratis att ladda ner.

Dessa är mina fyra favorit appar, har ni någon som ni tycker jag ska pröva så säg gärna till :)


L'oréal




Igår kom mamma hem från Norge och hade med sig lite saker som de ovan, behövde verkligen en ny mascara så nu kan jag stryka den från min "shopping list". Har inte hunnit testa den än men hoppas att den är riktigt bra!


Dream bags


Gjorde ett litet collage med väskor jag ska ha i min ägo (någon dag). 1. Balenciaga 2. Chanel 3. Miu miu 4. Alexander Wang 5. Mulberry 6. Louis vuitton. Tycker alla 6 är så jäkla snygga men Balenciagan, mulberry och chanel är de topp 3 väskorna jag vill ha!


Just like seasons, people change


ÄNTLIGEN! En plugg-fri kväll, eller hjälper en kompis att plugga (så gott jag kan). Vi köpte med oss naturgodis mums och ska snart kolla på film eller något och sen väntar sängen, ska bli så skönt att få sova ut. Sen något roligt, Idag är det onsdag och exakt vid denna tid om fyra veckor är jag i Tavira, hur galet är inte det? längtar!


CRAZY




Haft en crazy helg hehe.. Bjöd över några till pappa och ja galet blev det ju. Har redan fått förfrågningar när jag ska ha nästa, och snart hoppas jag :) Har massor med bilder men dessa är väl de enda blogg-vänliga bilderna haha xD


30 days left!



Idag är det den 26/09 vilket betyder om exakt 30 dagar sitter jag på flyget till TAVIRAAAA wooop wooop!


VERONICA MAGGIO


Var ju på grönan härromdan och kollade på Veronica Maggio, grymt! Lite mycket väl folk tog oss kanske 30 minuter att komma från extreme till Fritt fall, lite små drygt. Efter typ 8 låtar pallade jag och amanda inte kolla så vi drog på 60s och fikade och hade lite fredagsmys.


Dagens detaljer!


Längesen jag använde smycken faktiskt och speciellt dessa armband. De två färgade är från parfois och kedjan med berlock är från Juicy Couture. Nu har jag jättebråttom ska möta min kompis klockan 17 och är inte klar.. hahah


Helg!


Nu är det helg! Har precis blivit klar med min diktanalys, SKÖNT! Nu ska jag bara fixa iordning mig och så och sen åker jag in mot stan för att möta amanda och sen vidare till grönan.


torsdag


Sitter och pluggar och det går väl sådär:/ Men något possitivt är att imorrn blir det Veronica Maggio på grönan med min finis och sen är det massa andra som ska dit, kul! Näää nu ska jag lägga all min energi(det ytterst lilla jag har kvar) på min diktanalys..-.-

When life gives you thousands of reasons to cry, show life that you've got a million reasons to smile!


2011-09-22





Har precis kommit hem från skolan, slutade dagen med att springa 5km på gympan och gissa om jag är död! Mina ben darrar + att min fot är helt sönder stampad från igår har klack märken på fötterna(väldigt vackert..) Sen fick jag ett jätteroligt samtal påvägen hem från idrotten, men väntar med och säga vad det handlade om eftersom inget är helt klart. Nu ska jag ta en powernap och sen blir det stenhårt pluggande!


Onsdag!


Sitter i rummet med natalia o lyssnar på grym musik och sminkar oss. Inspark snart. Först blir det hamburgare och tårta, firar min bror som fyller år idag. Oo juste idag är det exakt 5 veckor kvar wooop wooop!


Skolan


Sitter i skolan, tackar för kaffeautomaten vi har så ska nog kunna plugga med min chococafe lite utan att däcka. Har massor med plugg att göra klart idag och sen fick jag reda på igår kväll att vi ska fira min bror så har stress för att hitta present och sen ska man göra iordning sig inför insparken idag. Ja, kommer inte ha en ledig minut ikväll! Nää nu ska jag hämta en till mugg med kaffe har lyckats dricka upp min i skrivande stund ;)


London 2010






Sitter och bläddrar i bild arkivet och hittar mappen sommar 2010 med bilder från London, saknar lite är en riktigt mysig stad och så träffade man på Justin Long också, lite coolt sådär. Han och var det Drew Barrymore? som hade bioprämiär av deras film, såg dock inte skymten av drew(lite synd) men fick en bild på justin iallfall.


Freezing


Dagens outfit, lite suddig sådär med iphonen.. Sitter med en varm chai latte i handen tror jag dör av köld, är verkligen iskallt här hemma! Åååh vintern är påväg..


plugg, plugg o mer plugg


Har precis satt mig vid matbordet för att börja på min svenska läxa som ska vara klar på fredag, stress. Har även hällt upp vatten med en berocca boost tablett "mentalt uppiggande kostillskott". Så nu hoppas jag att komma på god väg och kanske till och med bli klar idag?!


Chai


Glädjen när man hittar en oöppnad burk med chai pulver i skafferiet! Har lärt mig så att den smakar exakt som på Espresso house, lite grymt. Burken kostar 80kr och räcker till jättemånga glas och på espresso house får du 2 för samma pris så jag tipsar om att köpa denna :)


Mot skolan!


Håller på att göra iordning mig mot skolan, har kortare dag idag weehåå sam B inställd men har ändå massa plugg som ska göras :/ Nu ska jag gå ner och göra chai latte at ta med hinner inte äta..


if you believe in yourself...

...you can achieve anything!

Jag är glad, stolt och jag vet inte vad! Jag trodde aldrig att jag skulle hitta praktik, det fanns inte på min världskarta. Jag tror om man verkligen vill något så om man kämpar tillräckligt så kan man uppnå allt! Kan inte vänta nuuu vill dit direkt men måste kämpa mig igenom ca 5 veckor i skolan först.. Denna vecka kommer gå snabbt, nu på onsdag insparksfest och sen veronica maggio på grönan, grymt och sen får vi se vad som mer händer. Nu ska det firas!


PRAKTIK!


Fick precis världens bästa mejl, jag skulle hoppa av glädje om det inte var för att jag har lektion nu haha... Nu ska jag bara övertala mina päron att jag får praktisera i Tavira! Skulle vara grymt roligt!


syster


Såg ju jag saknar dej med syster och jag har aldrig gråtit så mycket innan, jag vet inte vad jag skulle göra utan min syster! Jag tycker verkligen att ni ska se den! Man ska inte ta allt förgivet för man vet aldrig när man förlorar något.
<3


varning!


Hahaaa... skulle försöka mig på haha aa ni ser gick ju sådär måste ju träna lite mer xD Fast jag var nästan där lite grymt ändå.


Lördagen 17/09




2 bilder från igår, måste säga att jag hade en super mysig lördag med mina 2 fina! Översta bilden är på frozen chocholate mud cake (eller vad den nu heter) Super god, fast orkade inte ens halva hehe.. Nu ska jag och syrran till täby och äta middag + bio, söndags mys innan ännu en skolvecka...


If you only knew






Ängel


Karoke, film mys med min bästa vän! Kan inte bli bättre! Älskar henne sjukt mycket och vet inte vad jag skulle göra utan henne? Nu ska vi göra kaffe och sen ska vi se hur länge vi orkar vara uppe haha.

Meu melhor amiga!
Måste börja öva lite på portugisiskan nu innan portugal, mindre än 40 dagar kvar!


Plankin'




Haha detta är vad jag har hållt på med idag, plankning eller vad det nu heter.. Tog med kameran när vi skulle till amandas resturang Texas long horn för att hämta lite efterätt tills ikväll, mumma! Har massor med andra bilder från idag som jag kommer lägga upp senare :) Nu äter vi chokladbomb och kollar på film, lördagsmys!


TGIF!

Bytte om från "mys" kläderna jag hade i skolan, var iof bara leggings och en stickad tröja till en lite mer fredags outfit! Var skit längesen jag använde denna toppen, köpte den 2009 i Australien och bara älskar den :) Snart ska jag bege mig in mot stan för kvällsfika!

 


Mys fredag!


Idag är det fredaaaag! Wiiihooo :P Har haft mys dag i skolan med chips och popcorn och så kolla vi film på engelskan, ganska soft dag. Nu ska jag fixa mig och sen in på stan för att träffa amanda och natalia blir nog lite fika på 60s, mys!


Finally!


Nu är veckans alla läxor klara, skönt! Skrev klart min uppsats igår och idrottsgrejen ikväll! Läxor är verkligen en tyngd på axlarna så att få bort det är riktigt skönt och kan nu njuta av helgen (fast det blir nog lite plugg ändå..) + Att varje dag som går är en dag närmare Portugal, vill bara trycka på spola knappen så att jag är där!


Skönt!

Imorrn är det helg, tagga! Ska bli super skönt, behöver sova ut och sen på lördag blir det mys middag @myplace! Nu: Plugga!

!


Fika+ plugg


Sitter och pluggar för fullt har en inlämning tills ikväll fast är snart klar vilket är riktigt skönt! Har suttit på fresco med amanda och pluggat lite mys sådär på onsdags eftermiddagen och sen drog vi vidare hem till mig och nu sitter vi vid matbordet med våra datorer och pluggar för fullt!


Tavira, bora bora


YEEEES!!!! Jag har bokat min resa och jag är påväg till tavira, den 26/10 lyfter planet woop woop är så grymt taggad så det inte finns! ååååh svävar verkligen på moln! I nuläget kommer jag nog bara vara där i 1½ vecka (vilket är grymt, men vill vara där längre..) om jag inte hittar en praktik tills nästa vecka. Har mejlat massor med tänkbara platser och väntar på svar! Håller tummarna!! Detta ska firas!!


Hemma!


Kom precis hem från skolan.. lång dag! Tänkte sätta mig ner och plugga lite och sen kolla på resor till Tavira och eventuellt boka, ska tjata lite på mina päron. Vet inte hur lång tid jag ska vara där än, det är ju lite beroende på om jag hittar praktik eller inte:/ annars blir det 1½ vecka, inte så pjåkigt det.


I mina lurar




Birdy- skinny love


Ellie Goulding- Guns and horses

 
The Kooks- Naive

Tänkte tipsa om mina tre nya favorit låtar som går i ett i mina lurar.. riktigt bra låtar!
Nu ska jag göra iordning mig för sängen..skola imorrn weeehååå...


Jag gråter bara i regnet


Syrran kom på att hennes nya blixt hon hade köpt kunde användas även utan att sitta på kameran, så fick ställa upp o modella när hon skulle exprimentera haha kan säga att jag blev halv blind efter haft en blixt riktad mot ögonen..Dom blev ändå ganska coola dock lite deprimerande kanske? men det är ju lite av grejen..


LYCKA!


Jag kommer till tavira i höst, spikat!! Jag vet inte hur länge än men minst 1 vecka så det kommer bli grymt. Har kanske en praktikplats och det skulle betyda 5 underbara veckor. Blir att boka i veckan galet! kommer då bara boka dit resan och sen när jag vet, hem resan. Just nu är jag lycklig!


9/11


Idag går alla mina tankar till alla som drabbades den 9/11 i terrorist attackerna i USA. Tv:n har stått på hela dagen med massor med olika inslag från direkt sändningarna från New York, en liten pojke som höll ett tal om sin pappa han aldrig fick träffa och en syster som miste sin bror.. blir själv helt tårögd och ryser när man hör de olika historierna de berättar.

 


2011-09-11




Hard work, work

Har precis kommit hem från stan satt och fikade på fresco, standard cafét haha. Nu kommer jag nog sitta bänkad framför datan resten av kvällen, har lite plugg som ska göras och mejl som ska skrivas..
Rolig söndag!

Sunny sunday

'
Ska snart ut på stan för fika och catcha up med min fina vän, lite så där söndagsmys. Sen har jag stress över min presentation men det blir nog bra är typ klar men det finns alltid något som kan förbättras, fast iof det är bara en g grej :) Tröjan jag har på mig är ny och kommer från Hollister ha-ha...

Film mys!

Har precis lagt mig i soffan med te och datan i knät och ska kolla på super 8, har velat se den jättelänge så det ska bli lite mysigt är helt slut..Har iallafall hunnit komma en bra bit på min presentation och varit ute och sprungit. Sen blir det grillning och mer tv mys!

Fullt upp!


Haha sitter vid två datorer, en ipad och lyssnar på musik på mobilen haha... Har mycket att göra, skolarbete, redigera bilder, kolla flyg och massa annat som måste göras. Rolig lördag!


Get ready for it, I came to win!

Photo: Natalia Grenda


Lördag

När bilder från Tavira i sommras
Sitter och pluggar, rolig lördag! Håller faktiskt på med ett arbete om just Tavira, blir mycket roligare eftersom jag älskar Tavira och då blir arbetet mycket lättare. Har presentation om detta på måndag så jag måste bli klar idag!

Godnatt!


Nu: Sängen, ska bli så jäkla skönt är hur trött som helst! Skönt med helg det behövdes verkligen, helt slut efter denna vecka!


Fly

There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've go to do is turn around and say "watch me".

2011-09-08



I'm tired of trying..




Party


Liten söt party outfit! Älskar skorna och en dag ska de stå i min skohylla! Christian Louboutin i mitt hjärta! De passar lika bra till vardags som fest!


Tattooo

Gaddat mig, gjorde ganska ont är skit nöjd med resultatet!
haha skojjar har bara ritat med en permanent marker... Men i framtiden eller inom ett halv år ska jag ha en tatuering precis där jag har ritat svalan, dock säger jag inte vad, det är en liten hemils ;) Nu ska jag till apoteket och sen köpa lunch!

Sjuk...

Ligger just nu i sängen med en kopp te, macka, loka och kollar på gossip girl. Stannade hemma idag från skolan eftersom jag är dunder förskyld, skit jobbigt blir alltid såhär när årstiderna växlar...

Instagram!




Fixade instagram igår (iphone app- gratis), heter picsbyellen så följ mig vettja? :) Ska försöka ladda upp bilder varje dag eller iallafall några per vecka! Älskar alla snygga filter man kan lägga på bilderna och får massa inspo från andra som använder sig av appen!

+++++


A dream is a wish your heart makes


Saudades!


Cupcake sthlm!


Just chillin' i skolan med en cupcake i handen från cupcake sthlm, svängde snabbt förbi skrapan och köpte en. Använde rabble och fick en cupcake för 10kr, inte så dumt! tog en norrlandsguld, och nej inte ölen utan min muffin hette det, skit god! 


Höst outfit!


Väska- Mulberry, Boots- Acne, Jacka- Modekungen, jeans- boutique1.com, linne- The pocket Tank, Armchuff- Rj Graziano, Halsband- lleana makri.

Skulle inte tacka nej till denna outfit, skit snygg!


En outfit!

  
I smile and act like nothing is wrong it's called putting shit aside and acting strong.


CHUFFS


Lite snygga chuffs från Bikbok, de är egentligen syrrans men kommer nog låna dessa ett antal gånger. Vet inte vad dom kostade eftersom hon fick med dom när hon köpte en skjorta(skit snygg) ska nog ha den imorrn så lägger upp en bild då :) Nu ska jag fixa te, min hals..börjar bli sjuk :/


1+1


Beyoncé- så jäkla fin låt, lyssna!


HOLLISTER


Skrev innan i veckan om de två plaggen som mamma hade köpt till mig och nu har jag tagit bild:) Det var en långärmad (super mysig!) + en hood tröja! Båda är från Hollister!


Måndag imorrn...


ÅÅåh söndagsångesten är här IGEN! imorrn är det skola weehåå.. aja en yttligare vecka närmare portugal, epá! Ska nog boka min flygbiljett dit imorrn/veckan, har inte hittat praktik än men hoppas på svar i veckan, annars stannar jag där under höstlovet bara!

Exhale the bullshit, Inhale the good shit- Mitt nya livsmotto! Känner att det är så mycket som tar på mina krafter som egentligen inte behöver det så: exhale the bullshit och inhale the good shit!

Beijo!


2 favoriter




SPA




Har precis tappat upp ett bubbelbad och gjort ansiktsmask! Kände att jag behövde det efter denna långa vecka. Ska äta sen lunch nu och sen göra iordning mig och in till stan och möta upp min vän!


Fredags inspiration

Något som står på min wish list är chanel väskan ovan, skulle inte sitta fel att ha en sån hängandes över axeln! Dock kostar den ganska mycket...Sen behöver jag köpa ett par svarta pumps, kan vara bra att ha, dessa från YSL är grymt snygga, men har tänkt att köpa ett par budget eftersom jag använder inte klackskor så mycket.

8 timmar..


Hemma nu efter en 8 timmars lång dag i skolan..JAG ÄR DÖD! Tänkte fixa mig ett mellanmål, plugga lite och sen kolla på tv, har inte ork till något annat! men..imorrn är det fredag och ska bli hur skönt som helst med helg!


RSS 2.0