2011-08-30


Ännu en bild från photoshooten i tanto!
Sitter just nu med min fina amanda och pluggar lite, sen ska vi nog laga middag och kanske titta på gossip girl eller någon bra film. Har blivit lite addicted på gossip girl på senaste tiden haha!


Plugg!


Har håltimma nu så ska plugga lite, har fått några läxor hitills så lite effektivt pluggande är inte fel när man inte har så mycket annat att göra..


Dagens!


Dagens, allt är från hollister och hade min odd molly jacka som ligger fint till knölad på marken vid mina fötter haha..


-


Home..


Hemma efter en lååååång dag i skolan, tar verkligen kål på en från att bara göra inget på dagarna och nu har ett schema att följa är hur jobbigt som helst. Hann iallafall träffa min finis idag efter skolan satt i humlegårdsparken och prata om allt mellan himmel och jord, mys! När jag kom hem låg det två jättefina toppar/kofta på sängen från mami, ska visa dom någon dag! Nu blir det lassagne och sen sova hahah är skit trött!


Perfektion


Så här vill jag gå klädd i Jimmy Choo flats och en snygg skin jacka! Älskar att blanda pasteller och guld tycker jag blir skit snyggt till! Perfekt outfit nu på sommar/hösten!!


Söndag...


Åååå ångest imorrn är det måndag= skola... Vill ha lov haha! En annan rolig grej är att precis när man ska börja städa rummet så öppnas mitt fönster och min kruka och en annan glas sak åker i marken...just my luck! Åååh bara älskar söndagar..-.-


Wedges


Jag vill ha! Skulle vilja (behöver!!) ett par nya wedges men är lite kluven på vilken sort jag vill ha öppen tå eller inte.. Svarta eller röda? Så jäkla svårt.. Alla ovan är ju sjukt snygga!


2011-08-27


En till bild på mig och min ögonsten, från när jag och johanna var ute och fotade i veckan.
Nu ska jag fixa lite sen lunch och sen ska jag nog träffa mina vänner senare ikväll, planer för en mysig grillkväll på mitt tak.


Café 60s


Kom precis hem från 60s, fredagsmys med mina fina(a) Har haft super mys! Nu blir det lite gossip girl och sen sängen..är riktigt trött, redan efter 3dagar i skolan är jag helt död. Hur ska detta gå? Haha


Castle made of sand

        Throw me in the jungle and I'll show you I'm a winner

Just get back up again!


Jag ska, det ska jag om jag verkligen vill så ge fanimej att jag ska! Det skulle vara inte bara vara de bästa veckorna i mitt liv utan jag skulle lära mig så mycket.. Jag kommer inte godkänna ett nej! Ååå jag vill dit, så galet mycket att det är inte är sant.


DREAM IT! WISH IT! DO IT!

Jag vet om jag verkligen vill, så kan jag!


Fika!




Kom precis hem från gamla stan, har varit och fikat med våra vänner som bor i portugal mycket mysigt. Fikade på café kladdkakan, åt världens godaste chokladboll haha.. Nu blir det att kolla på gossip girl!


1 dagen, check!

Kom precis hem, första skoldagen avklarad! Woop woop. Nu är det bara 9 veckor till höstlovet och ca 12(skol) veckor till jul lovet, GRYMT! Det kommer gå skit fort och sen har jag prao+höstlov i samanlagt 5 veckor och 1 dag :)

hehe...hade lite tråkigt igår så lekte med camen^^


2011-08-24


Jaha då var sommarlovet slut och nu tillbaka till verkligheten..Börjar skolan 10 idag så ska göra iordning mig nu och sen bege mig mot skolan. fml....


Tisdags fik


Kom precis hem från stan, har varit och fikat med min amanda, myys. Imorrn börjar skolan, wiihoo..-.- fast ska bli lite skönt att komma in i rutinerna igen.


mini photoshoot


Gick snabbt till tanto med syster idag och fota lite, var längesen sist. Här är iallafall en bild och dagens outfit :)

Todays details


Så här ser halva min outfit ut idag. Kofta-Zara, Linne- Hollister och ring- YSL. Ska se om jag hinner ta en hel outfit bild senare idag, nu ut på stan och äta lunch med min fina!


Höst jacka?


Monroe (sturegallerian) - 950kr
Var och pröva denna idag när jag var i stan, så jäkla snygg, är lite små kär haha. Nu är fråga om jag ska köpa den? Kostar ändå 1000kr, hmm och jag vill helst ha en svart men den var skit snygg i denna färg med. Måste sova på saken.


Min älskling


Har precis kommit hem från en kort prommenad med min lilla plutt och nu sitter vi i och myser i soffan och väntar på att min vän natalia ska komma hit, få se vad vi hittar på ikväll. Måste säga att vädret är lite små mysigt även fast jag föredrar 30+ och strålande sol...


Texas Longhorn!


Mums, var och åt med min fina vän amanda på Texas :) Super delicious men skulle inte ha ätit så mycket hahah gör alltid samma fel varje gång..


sommar 2011


2 bilder från landet i sommar, hade en super mysig vecka där med min fina vän amanda. Synd att vädret alltid ska vara dåligt när man är där... Fast vi hade iof några bra dagar, när vi kunde ligga o sola :)


17/08


Exakt en vecka kvar till skolan..Ångest! Idag har jag iallafall varit ledig från jobbet så var med mina fina vänner och fikade först på saturnus(de har världens största bullar, no joke!) Haha sen gick vi lite i butiker och bestämde oss senare för att sätta oss på fresco, standard! Har haft en jättemysig dag och nu väntar sängen! Soooova!!


2011-08-16


Är så galet taggad på livet, lycklig till 100! Kan bilden skriva bättre vad jag känner? Har fått iväg mejlet och CV nu och det är bara att hålla tummarna. Jag kommer inte ge upp, jag ska dit och det är bara jag själv som kan stoppa mig. Åååh och imorrn är jag ledig ska bli super skönt och så ska jag träffa mina fina imorrn i stan! Pussar


Leopard


Varning, för stökigt rum! Håller på att måla..
har totalt glömt bort att visa vad jag köpte i portugal, men ska försöka ta kort (med systemkameran, iphone bilderna är så kassa..) Aja köpte denna skarf på primark i portimao, jäkligt fynd tror jag betalade en 20-lapp eller något. Nä nu måste jag fortsätta med mitt CV skrivande ska nämnligen skicka till min kanske framtida praktik plats wiihooo håller tummarna nu, skulle verkligen vara bästa!! :)


Vardagslyx!


Var och åt frukost innan jobbet på grand hotel i stockholm idag, lite vardagslyx. Det var en super god frukost buffé! Åt massa gott, frukt, macka, äggröra, pannkakor aa det fanns det mesta där. Lyx!


The suprise!


Skrev ju härromdan om en liten suprise, och det var till min halv syster som fyllde 20! Så vi var i Tanto och överraskade med jordgubbar och champagne och sen begav vi oss till en super god italiensk restaurang, har aldrig ätit något så gott!


I miss you, and it kills me


Mon chou- photoshoot
Sitter och kollar igenom bildarkiven på datan och hittade denna som togs förra hösten när jag och mina vänner hade ett "case" med en butik, super roligt! Här är en av många som vi tog då. Vad tiden har gått snabbt sen dess, känns som det var igår haha!


Lyckorus!


Är så jäkla glad just nu! Det är 99% att jag har fixat en praktik och att jag ska till tavira i november-december i år! Ska ringa imorrn och byta mejladress och grejer med butiken jag ska praktisera på, åååh nu hoppas jag verkligen att allt går som det ska! 5 veckor, helt underbart! återkommer sen med hur det gick!

Beijo!


Ska uut nu, mer kan jag inte säga för att det är en liten suprise for someone haha, berättar sen när jag kommer hem! Imorrn är sista jobbdagen innan helgen, ett ord, SKÖNT!


If you only knew..


Gavin DeGraw- Not over you, grym låt lyssna!

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind


9 timmars jobb...


Kom hem runt halv 7 tiden, slutade fem men det tog mig 1 ½ timma hem..jäkla bilköer.. Kollar på bilder från New York i våras för att få upp humöret lite, åååh vad jag saknar! Bilden är tagen med min iphone när vi åkte en båt tur runt manhattan, helt magiskt!


dagarna känns som år...


Borde typ sova nu ska upp tidigt (kl 7) hahah imorrn börjar jag jobbet ska jobba två veckor... åååh pallar verkligen inte men vad gör man inte för pengar haha?! Måste ju ha om när jag ska till tavira i höst!! Längtar så galet mycket.


The view


Utsikten från mitt fönster, måste säga att stockholm är endå ganska mysigt.. Varit och gymmat idag på typ flera år och det kändes kan man säga, måste verkligen få in rutinerna!


Cinema


Lyssna!


syster


Johanna har tagit konfa och nu ska det firas, weehåååå :) Sitter o dricker champagne och ska nu starta grillen, myys! Nää nu måste jag ut till resten, hoppas ni har en underbar lördag!


tenho saudades tuas



2011-08-04


Har hittat en sida kanske lite bättre än weheartit eller nää de är nog lika bra sidan heter iallfall http://lovequotesrus.tumblr.com, har gått igenom hundratals finna citat och bilder! <3


Galet vad jag saknar!


Saknar tavira så galet mycket att det inte är sant! Sitter just nu och kollar igenom de tusentals bilderna vi tog därifrån...Just nu hoppas jag att jag får ett positivt svar från en kanske framtida praktik plats i tavira, nu i höst med min vän, skulle verkligen vara en dröm som blir sann + att jag vill lära mig språket bättre!


Musik!


Ligger i sängen och lyssnar på musik, super skönt har ingen ork att göra något.. Snart kommer min syster hem, hon har varit borta i två veckor och vad jag har saknat den lilla skiten! Pussar


Yesterday


Var i sansborg igår på avskeds fest, min fina vän amanda ska åka och bo i brasilien i ett helt år! galet.. Iallafall det var skit mycket ballonger där, hade aldrig sett så många på ett ända ställe var säkert ett 10 tal. Sitter just nu på balkongen och myser med mina fina vänner.


11:11, my wish is you, always


Gårdagens outfit!
Kläder- Hollister, skor- Tory Burch, väska- Marc by marc jacobs.


RSS 2.0